|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Coś piszą że bez Jarocha gramy? Wiadomo szkoda ale w sumie ważne żeby wszyscy byli gotowi na pierwszy baraż. Szanse na awans bezp. są czysto iluzoryczne.
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
jeśli mimo tych wszystkich przeciwności losu (nazwijmy to dyplomatycznie) awansujemy to naszej ekstraklapy to może wreszcie przełamiemy klątwę wiszącą nad nami od nieuznanej bramki Penksy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=-bmMkOqOO1k
(wideo) trening piłkarzy Wisły przed meczem z Górnikiem Łęczna |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A może będzie tak:
Jest doliczony czas gry: Ruch przegrywa, Termalica remisuje bądź przegrywa, Puszcza wygrywa, Wisła remisuje. Najpierw zawsze niezłomny Messi z Łomży, czyli Boguski trafia samobója. Po chwili Wisła dostaje karnego. Na sam rzut karny wchodzi Święty. W przeciwieństwie do pamiętnego meczu z Portugalią trafia do bramki. Awans bezpośredni. Hehe |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
postawiłem na Chrobrego na AGKŚ i Tychy .
ale co za skład na dziś? Żyro na skrzydle a w środku Basha i Sapała? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Niech mi ktoś proszę wytłumaczy po co taki sklad? Chodzi o to że oszczędzamy kogoś na baraze? Czy o kartki chodzi?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to Sobolewski zaszalał ze składem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
Duda za ten strzał w poprzeczke już się chyba z ławki nie podniesie, Igbekeme też mógłby zrobić zagrożenie w środku a i pewnie by coś przejął więc dobrze że na ławce, jeszcze byśmy awansowali i co wtedy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
czemu nie gramy? jest 1737?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie mogę zobaczyć skład?
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na moje to gramy z wahadłowymi,
Junca lewe wahadło, Szot pół-lewy stoper, Łasicki środek, Colley pół-prawy, Miki prawe wahadło. W środku Basha-Sapała i trzech graczy z przodu - Rodado na środku, Żyro z prawej, a Fernandez meandrujący pomiędzy pozycją 10 a lewą stroną. Żyro do przerwy 3 bramki powinien mieć. Do przerwy Termalica w ekstraklasie, a my pierwszy baraż z Puszczą u siebie - na tą chwilę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cóż, przynajmniej nie gramy w Niepołomicach. Było blisko 3 miejsca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niech mi to k... ktoś wyjaśni, bo ja tego nie pojmuję. Jak to jest, że inne drużyny potrafią stworzyć 2 sytuacje z dupy i wygrać mecz, a nasi galaktycznie wyszkoleni Hiszpanie potrzebują pierdyliard sytuacji żeby coś wpadło?
PS. Dzisiejsza druga połowa to był kryminał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przyfarciło z innymi wynikami.
Mecz z Górnikiem w tempie spacerowym, nikt się nie wykartkował, nikt kontuzji nie złapał. Mogło być o wiele gorzej. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie pieprz głupot...
To jest wszystko poustawiane. Wejdziemy za to, że wpuściliśmy Ruch dając dupy z Sosnowcem. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Żyro i Młyński z golami haha, wyprzedzamy Puszczę.
Chrobry - szacun! Idą śladami gieksy może tym razem tego nie spieprzymy...Arka - no cóż... ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mówcie, kiedy kolejny mecz, bo Czerepach nie zdąży z tematem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
We wtorek o 18 przy Reymonta z Puszcza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Puszcza ma na nas patent, jak im siadzie dzień a nasi wyjdą na nich z równym zapałem co na sosnowiec to nawet brak gry w Niepołomicach nam nic nie da
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Samo to że dostaliśmy od nich dwa razy to jest dodatkowa motywacja i myślę że piłkarze nie odpuszcza nawet metra boiska we wtorek i doskonale będą wiedzieć na co uważać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Puszcza wygra z nami na luzaku.
Mają wieksze jaja niz nasi galacticos a to zadecyduje. Plus stale fragmenty ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Puszcza ma minimalne szanse tylko wtedy jak Biegański będzie w naszej bramce.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
No, dzisiaj pieknie chcial otworzyc Gornikowi mecz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w drugiej połowie co wyprawiał? Kompromitacja. Gdyby nie Coley to różnie mogło być...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No, Colley też miał kilka wejść niedożywionego smoka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 03.06.2023 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Awans!!!!!
Powód: a bo tak
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 03.06.2023 o godz. 20:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Lepszej okazji do zemsty na Puszczy mieć nie będziemy.
Gramy na R22, więc nie ma mowy o wymówkach dotyczących boiska. Jeśli nasi nie nawalą w majty przed meczem, to myślę, że jesteśmy faworytem. Sprawa meczu finałowego jest otwarta, nie stawiałbym Stali na straconej pozycji. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|