The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2023, 10:04
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oj tam, oj tam...
Karherop jest teraz zajęty, właśnie odkrył tezaurus.
To nie ja działam jak zdarta płyta.

krysztal napisał(a):Wyświetl post
Dobra pora abyś wyjaśnił jaki uraz trapił Jamesa w "początkowej fazie tygodnia",że wpisanie go choćby do protokołu groziło pogłębieniem tego urazu.
Nie mi to wyjaśniać, ba, ta wiedza jest mi do niczego niepotrzebna.

To już nie pierwszy "drobny uraz" Jamesa, wcześniej też miał przerwę w treningach (przed Chrobrym). Ostatnio grał po 60 pare minut. Nie wiem co to zmieni w Twoim życiu że się dowiesz co go trapilo. I tak zdanie nie zmienisz.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.06.2023, 10:37
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To nie ja działam jak zdarta płyta.

Nie mi to wyjaśniać, ba, ta wiedza jest mi do niczego niepotrzebna.

To już nie pierwszy "drobny uraz" Jamesa, wcześniej też miał przerwę w treningach (przed Chrobrym). Ostatnio grał po 60 pare minut. Nie wiem co to zmieni w Twoim życiu że się dowiesz co go trapilo. I tak zdanie nie zmienisz.
Czyli James przed meczem z Chrobrym miał jakiś uraz i nie trenował(nie pamiętam wierzę na słowo) i mimo to Sobolewski wpuścił go na boisko w meczu z najsłabszą drużyną wiosny choć Wisła miała bezpieczny wynik i nie musiał ryzykować jego zdrowiem a w meczu który prawdopodobnie decydował o bezpośrednim awansie i stawka była znana postanowił nie zabrać go nawet do kadry?Gdzie tu logika?
Nie tobie to wyjaśniać ale już zaznaczyłeś,że to uraz który ewentualnie mógłby się pogłębić ?
Oczywiście w moim życiu to niczego nie zmieni bo wiem na 100%,że Igbekeme był do dyspozycji i nie miał żadnego urazu ale chciałem poczytać twoje pokrętne usprawiedliwienia Sobola.
Na konferencji przed meczem James nie był wymieniony jako piłkarz z którego nie można skorzystać,natomiast zapytany po blamażu Sobol o jego nieobecność nie wiedział jak ma odpowiedzieć,pokiwał w zakłopotaniu głową i słowem nie wspomniał o jakimkolwiek urazie tylko o "delikatnych problemach zdrowotnych" i,że "gdzieś tam w początkowej fazie tygodnia nie trenował" Już nawet sraczka i jakieś bóle nie wiadomo skąd były wymieniane jako powody absencji a tu wspomniano tylko o delikatnych problemach zdrowotnych.No jak nic katar albo faktycznie bolące uszko
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów