|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Podrzućcie płatny link do Polsatu per favore
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jak na razie z piekla do nieba. Byly 3-4 okazje, zeby na otwarcie ten mecz zamknac. Potem slusznie nieuznana bramka Bilinskiego i w sumie takie walenie glowa w mur. Gol zupelnie przypadkowy po zamieszaniu po roznym i amen. Niech to tak dowioza. Obawiam sie jednak, ze Podbeskidzie sie przestawi z gra a my jak zwykle zostaniemy w blokach startowych :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Sedzia Top - PZPN na baraże tego Pana.
Rodado nareszcie miejmy nadzieję że sie przełamal Szot Top Biegański szczęśliwie. Wygrać wszystko do końca ... ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Sobota cudów.
Szot z bramką i asystą, Rodado dwa gole przy czym jeden po pięknej akcji, Błaszczu na boisku Biegański wyciąga piłki strzelane z paru metrów, w końcu dobre sędziowanie i co najważniejsze: przekonywujące zwycięstwo z mocnym rywalem na wyjeździe. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na gorąco:
Szot - bardzo dobry mecz i bardzo ważna bramka (zimna głowa) plus asysta przy drugim. Do tego bardzo dobra gra w obronie. Rodado - dwa gole, zamknął mecz. Duda - drugi dobry mecz pod rząd, do tego asysta. Biegański - bardzo dobry mecz, genialna podwójna obrona (nogą!). Cisse - dwie klasy wyżej niż Młyński, niestety chłopak jest szklany i pomagali mu schodzić z boiska po niegroźnym faulu. Oby to nie było nic poważnego, bo naprawdę dobrze zagrał pod nieobecność Muli. Młyński - nędza jak zwykle, tym razem doszedł chociaż do sytuacji. Problem w tym że nie umie grać na skrzydle, nie wygrywa pojedynków, jest bo jest przez większość czasu. Sędziowanie super. Spodziewałem się męczenia buły, przyjemnie się to oglądało.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2023 o godz. 18:44.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Mamy trzech MOTM tego meczu:
Szot, Rodado, sedzia. Kazdy z nich w zasadzie bezbledny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
chłopaki gdzie obejrzę mecz? wykupiłem link ale nie da się meczu odtworzyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja ppppppp...
Zabić mnie to mało, teraz przyszedłem do domu, bo cały czas myślałem, że mecz jest o 20.30. :facepalm |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Brawo!
Jeszcze dwa zwycięstwa i przy sprzyjających wiatrach: mamy to! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No dobra, gdzie to teraz zobaczę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak masz Polsat Sport to na bank będzie powtórka na którymś kanale.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a jak nie mam?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Na PolsatBoxGo jest około 3h timeshift.
Jak teraz wejdziesz to można przesunąć suwak akurat na początek meczu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra, idę czytać, kiedy to powtórzą.
No, ale przynajmniej nie denerwowałem się w czasie meczu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo ARMIA BIALEJ GWIAZDY! zajebisty doping ,zajebista gra WISLALOW ,my to ,jazda z k...mi ! JZS ZAWSZE I WSZEDZIE!!
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wracam z wyjazdu bylo zajebiscie. Ze 2k Wislakow na trybunie spokojnie trzeci tysiak miedzy bielszczanami
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Szot, Rodado, super.. Biegański dużo szczęścia, długo takiego fartownego meczu nie powtórzy (i tak uważam, że to słaby bramkarz).
Duda mimo asysty tak sobie, Cisse podobnie przeciętnie, choć i tak lepszy od parodysty Młyńskiego. Igbekeme lepszy nie będzie, to taki typ gracza, świetne zagrania przeplata głupimi stratami. Błaszczu dotknął piłki? Generalnie więcej szczęścia i wynik lepszy niż gra. No, ale niech tak wygrywają do końca. Bo już zdarzała się nie raz lepsza gra a wynik jaki był taki był. Kibice Wisły, doping, szacun, ekstraklasa!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2023 o godz. 20:14.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
https://www.instagram.com/reel/CsedkRdg6Mx/
(wideo) rozpierdoI po meczu z udziałem piłkarzy i kibiców Wisły Kraków (vs Podbeskidzie 0-3) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ma ale pakiet 40 pln za miesiąc i mecze z odtworzenia :( a za tydzień i dwa obejrzę na żywo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Jednak te osłabienia w obronie bielszczan okazały się konkretniejsze od braku Fernandeza u nas.
Poza okresami 15-40 min to był świetnie rozegrany taktycznie mecz. Widać że nie rzuciliśmy się na hurra do przodu, tylko pomału wypunktowlismy rywala. Przypominając sobie pierwszy mecz i dominację PBB w 1 połowie na Reymonta to aż dziw bierze jaka metamorfozę przeszly obie drużyny. Rozjechaliśmy PBB tak naprawdę minimalnym nakładem sił. Bez Luisa, Muii i Junki. Z trybun zresztą wyglądało to tak jakby to PBB grało na wyjedzie, a nie my. To był zresztą nasz najlepszy wyjazdowy mecz tej rundy. Brawo sztab i drużyna. W końcu mecz bez większych nerwów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Zrobiliśmy wszystko tak jak trzeba było. Każdy z zawodników wypełnił swoją role, ciężko znaleźć jakieś negatywy poza tymi oczywistymi wynikającymi z gry z rywalem na mniej więcej tym samym poziomie.
PS: wywiad Biletera żenujący, naprawdę niech tem Pan pogodzi sie z rola maskotki przyciągającej sponsorów i zamilknie. Na zawsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
motm Szot o Biegańskim nawet nie pisze , bo to najlepszy polski bramkarz od czasu Łukasza Fabiańskiego w sumie fajnie sie sprawdza o Rodado to co pisali na weszło jak go kupiliśmy , że marnuje setki , ale z niczego za to potrafi wyczarować magiczne gole ten drugi dzisiaj to był czysty Del Piero ! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
Pełna zgoda. Da się dobrze sędziować? Da się. Szot wyrasta na gościa od którego będzie się ustalać wyjściowa 11tke. Ciekawe czy w akcji gdzie słabo strzelał Młyński Rodado ustrzelił by trzeciego gola gdyby poszedł sam...
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
raczej nie, jemu lepiej wychodzi zrobienie wiatraka z 3 obrońców + strzał z zerowego konta, niż wykończenie patelni...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oczywiście przychylam się do opinii, że jak już jest na boisku, to daje z siebie wszystko.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 21.05.2023 o godz. 09:21.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener Radosław Sobolewski nakrył w tym meczu czapką trenera Podbeskidzia. W drugiej połowie skorygował ustawienie i drużyna gości nawet nie pisnęła.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|