The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2023, 19:20
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem. Zapytaj tych wielkich strategów, którzy tydzień temu tutaj zgłaszali pretensje, że Szot nie zmienił Junki. Ja wtedy pisałem o takiej zmianie dokładnie to, co Ty teraz - z tą różnicą, że ja to podawałem jako przykład co by było gdyby, Ty teraz piszesz po fakcie, widząc co było, gdy.

Łatwo się krytykuje zmiany do momentu, w którym człowiek nie spojrzy na ławkę rezerwowych i nie zaczyna sam wybierać spośród mniejszego i większego zła.

Zwracam kolejny raz uwagę na to, że my nie dyskutujemy o tym, że taki Żyro byłby lepszym zmiennikiem, bo swoimi występami dał na to nadzieję. My dyskutujemy o tym, że Żyro mógłby być lepszym zmiennikiem POMIMO tego, że w poprzednim meczu dał katastrofalną zmianę, POMIMO tego, że w poprzednim meczu nie dał na to ani krzty nadziei.

W ten sposób można uzasadnić, że każda inna zmiana byłaby lepsza, ale to nie jest wnioskowanie na podstawie rzeczywistości (dotychczasowych zdarzeń i doświadczeń) tylko na podstawie zakłamywania rzeczywistości. Można i tak, to wolny kraj i wolna dyskusja. Ale siła takiego argumentu jako zarzutu - jest jednak cokolwiek znikoma.
Tak MaLk Szot w poprzednim meczu mógł zmienić Junce ale nie na jego pozycji tylko dokładnie tak jak opisał Smok,Jaroch na lewą a Szot na swoją nominalną od jakiegoś czasu pozycję.Nie wiem czy Ci o mnie chodzi ale tak to opisałem po meczu ze Stalą
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów