The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.04.2023, 09:01
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To proszę przedstaw swoją propozycje zmian, skoro Sobolewskiego były tak traficzne?

Zakładając że musieli zejść:

Mula 46 min
Villar 61 min
Moltenis 61 min
Duda 61 min
Łasicki 79 min

Przypomnę tylko że np taki Basha wszedł tak późno bo ledwo wznowił treningi.

Ale nie ukrywam że jestem ciekaw jakie to fantastyczne zmiany zrobiłbyś jako trener Wisły. Mógłbyś pewnie ich nie zrobić. Ale gdyby Duda złapał kartkę lub Mula złapał kontuzje? Prztznalbys że popełniłeś błąd?
Założenie jest z dupy, więc nikomu nie będzie się chciało z Tobą bawić Zejść to powinni byli przede wszystkim Ci którym groziła pauza na Ruchu za żółte kartki, tylko że oni akurat zostali.
Przestań udawać autorytet bo od minimum dwóch lat zupełnie nie ogarniasz co się dzieje a Twoje predykcje są o kant dupy rozbić. Przyjmij do wiadomości że Sobol sam był obsrany w drugiej połowie jak zobaczył efekt swoich zmian. Tak więc istnieje możliwość że coś jednak źle zrobił...

A jak Ci się nie chce dyskutować bo jesteś ponad to - to tego nie rób i nie zawracaj gitary. Waliło mnie to co o mnie pisałeś jak przewidywałem spadek, teraz też mi to wisi. Piszę to co widzę, nie zawsze mam rację, ale często jednak coś tam zauważam.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.04.2023 o godz. 09:04.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów