The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2023, 16:09
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Bo w ubiegłym sezonie też cały czas żyliśmy w przekonaniu, że przecież mamy jeszcze bezpośrednie mecze z rywalami w walce o spadek, a jak przyszło co do czego, to po pierwsze tych meczów nie byliśmy w stanie wygrać, po drugie, okazało się, że ci rywale potrafili ugrać punkty w meczach, w których wszyscy z góry "dopisywali" im 0 punktów.

Jeszcze tyle kolejek do końca, że zarówno my możemy wtopić gdzie indziej, jak i TBB może zdobyć więcej punktów niż się spodziewamy i bezpośredni mecz może nic nam nie dać nawet jeśli go wygramy. Nie wspominając już o tym, że jeden głupi błąd potrafi zawalić cały mecz. Nikt ogarnięty nie skupi całej swojej uwagi na jednym meczu, zwłaszcza w temacie statystycznym
Sytuacja się jednak trochę od tamtego sezonu zmieniła.W sumie to zmieniła się diametralnie od początku rundy wiosennej.Ja wiem że jeszcze dużo kolejek i pewnie różne wyniki padną ale tak jak wyżej napisałem Karheropowi na ten moment doprowadziliśmy do sytuacji że mamy wszystko w swoich rękach czy tam nogach jak kto woli.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 10.04.2023, 16:46
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja się jednak trochę od tamtego sezonu zmieniła.W sumie to zmieniła się diametralnie od początku rundy wiosennej.Ja wiem że jeszcze dużo kolejek i pewnie różne wyniki padną ale tak jak wyżej napisałem Karheropowi na ten moment doprowadziliśmy do sytuacji że mamy wszystko w swoich rękach czy tam nogach jak kto woli.
Tia... no... właśnie...
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.04.2023, 08:51
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Tia... no... właśnie...
Co zrobisz?Nic nie zrobisz...Paradoksalnie nic złego się nie stało jeśli TBB przynajmniej zremisuje jutro z Puszczą.
Natomiast jeśli dzisiaj ŁKS wygra z Łęczną o wygraniu ligi można już chyba zapomnieć
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 11.04.2023, 09:31
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Co zrobisz?Nic nie zrobisz...Paradoksalnie nic złego się nie stało jeśli TBB przynajmniej zremisuje jutro z Puszczą.
Natomiast jeśli dzisiaj ŁKS wygra z Łęczną o wygraniu ligi można już chyba zapomnieć
ŁKS z Łeczna ma szansę powiększyć przewagę nad nami do 9 pkt, jeśli jednak w kolejnym meczu polegnie na wyjedzie z BTT to możemy wrócić do przewagi 6 pkt. Dlatego wg mnie najbliższe 2 spotkania mogą dać odpowiedź czy ŁKS wygrywa ligę w kwietniu czy jednak nie. Ja się nie zdziwię jak przegra w Łecznej i nie wykorzystają naszego potknięcia.

TBB - Puszcza odrabiają zaległy mecz 12.04. i tu zgadzam się że remis byłby wynikiem idealnym.

Puszcza gra tak fatalnie na wyjazdach że mówienie że ja straciliśmy z zasięgu jest czysto teoretycznie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów