The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2023, 23:34
Nawet w najczarniejszych snach nie spodziewałem się, że Wisła przez wrogów wewnętrznych spadnie z Ekstraklasy.

Cieszy, że powoli wszystko wraca stanu oczekiwanego przed sezonem, a więc do regularnego wygrywania. Cel jest prosty - wygrać rozgrywki pierwszoligowe, choć nie są to rozgrywki w których Wisła powinna grać.

Dzisiaj widać, że tak ważnym było niedopuszczenie tej kanalii do objęcia posady trenera Wisły, bo od początku było wiadome, że to decyzja skandaliczna.

Gdzie wtedy były wielkie Sociosy?

Wisła musiała po skandalicznej serii spaść z ligi, musiała kompromitować się w pierwszej lidze - czyli stracić minimum kilkanaście milionów złotych, aby Święty poszedł po rozum do głowy.

Choć jeszcze nie wszyscy zrozumieli, bo na tym forum jeszcze są popierający Jurka.

Ta hańba jeszcze będzie długo ciągnąć się za Wisłą tak samo jak rządy bandytów w latach 16-18.

Wisła musi nabrać zwycięską mentalność jak kiedyś w czasach Cupiała, ale to też musi być w gabinetach.

Z mentalnością prezentowaną przez Dawida czy Jurka mógłby realnie nastąpić spadek do drugiej ligi.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 05.03.2023, 00:04
Widoe skrót meczu GKS Katowice 1-3 Wisła Kraków

https://www.youtube.com/watch?v=c5mJlzwfwpo

OGIEŃ!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.03.2023, 00:51
masada napisał(a):Wyświetl post
IGBEKEME, a nie jakieś "Makemby" itd. Jak na nasze piłkarskie realia koleś zdecydowanie zasługuje, żeby się nauczyć jego nazwiska i nie przekręcać.
Mnie też się nie chciało uczyć jego nazwiska - ostatnie lata pokazują że zwykle nie warto dopóki piłkarz nie udowodni że coś umie. Za dwa lata kto będzie pamiętał Mavutora?

Jednak Igbekeme tym meczem pokazał że warto jego nazwisko zapamiętać. Widać że sporo umie, naprawdę nie wygląda na przypadkowego kolesia, to raczej do niego będzie się dobierać partnerów do środka, nie na odwrót. Reakcja Sobolewskiego na pytania o nim wskazywała że zrobił na nim wrażenie, od początku podkreślał że jest do gry od razu. No i jest. Nie dziwię się że Sobolewski dobrze się o nim wypowiadał, na plus dla trenera że nie bawił się w hierarchię i nie próbował go "ukarać" za to że przyszedł późno (trenerzy często mówią że zawodnik musi poznać ich taktykę, chociaż w 9 na 10 przypadków nie widać żeby Ci co już grają też ją znali). Przyszedł, jest lepszy niż rywale, gra on nie Duda (Basha zakładam że nie gotów na 90 minut).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 05.03.2023, 04:56
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
W którym momencie Gieksa naciskała nas na tyle by to było prawdopodobne? Już nie mówiąc o tym, że cały czas był ktoś u nas na szpicy.
Gieksa generalnie nic wielkiego nie pokazała, ale jedyny moment kiedy coś grali to po strzeleniu gola na 1-3.Mogło być o wiele trudniej w końcówce , więc takich rzeczy się nie robi, bo nawet z Tachim nasz skład dużo centymetrów łącznie nie miał
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.03.2023, 05:17
Zaczyna mi się to podobać, nawet bardzo. Nie oczekuję, ze będziemy grali 90 minut pięknej gry. To co robimy jest obecnie zajebiste. Nawet jak pierwsza połowa jest słaba to nie dajemy sobie robić wielkiej krzywdy. A jak ruszamy to z wielkim .......nięciem, robimy robotę, jest 1, 2, 3 bramki, i to szybko i pozamiatane.

Wygląda to tak, że jesteśmy lepsi, przyspieszamy w pewnym okresie meczu i rywale nie mają nic do powiedzenia. Klasa rywali jeszcze nie jest duża a z Arką wygraliśmy mając trochę szczęścia ale jest to zupełnie inny styl i sposób niż za Brzęczka. Za Wuja mieliśmy farta wygrywają i wpadały bramki z dupy, tutaj widać, że jest pomysł i przede wszystkim jest drużyna
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 05.03.2023, 09:02
Wydaje mi się że jednak chyba trochę patrzycie przez różowe okulary na tą naszą grę. Cieszy bardzo że wskoczyliśmy do strefy barażowej i nadrobiliśmy punkty do wszystkich którzy są dalej przed nami.
Natomiast to co my gramy w obronie to jest katastrofa i zgrzytanie zębów. Granie od bramki przez naszych obrońców to proszenie się o wpadkę i gola dla każdego jednego przeciwnika z którym graliśmy i tylko dzięki ichniej beznadziejności tych goli nie straciliśmy. W momencie pogrywania w poprzek boiska w naszej linii obrony to naszym się normalnie fizycznie trzęsą nogi żeby czasem któryś z rywali nie podszedł krok bliżej bo wtedy trzeba cofnąć do bramkarza który pojęcia nie ma co ma zrobić z piłką a stukot przestraszonego łopoczącego serca Mikołaja podczas jak trzeba komuś podać a z tyłu już nikogo nie ma było słychać dziś na całym południu Polski
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.03.2023, 09:40
Czy ktos wie, gdzie mozna oblookać ten faul na Ferdynandzie Ja znalazłem tylko powielony ten skrót z Polsatu gdzie jest akcja z 14 minuty i potem chyba juz 29...

edytka podpowiada:
https://twitter.com/tomaszkawa/statu...bXSWnRkgVru7iQ

No i dzieki Sylwus....

Hmm, najpierw ciecie z tyłu, potem kolanem w głowe i na koniec nadepnięcie w klatkę...
Ostatnio edytowane przez Smok : 05.03.2023 o godz. 10:00.
Odpowiedz cytując
Sylwus1988
Senior Member

Od: 03.2018

Stary 05.03.2023, 09:48
na przykład tutaj
https://twitter.com/WislackaBrac/sta...61496539660288
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 05.03.2023, 10:55
Smok napisał(a):Wyświetl post
Czy ktos wie, gdzie mozna oblookać ten faul na Ferdynandzie Ja znalazłem tylko powielony ten skrót z Polsatu gdzie jest akcja z 14 minuty i potem chyba juz 29...

edytka podpowiada:
https://twitter.com/tomaszkawa/statu...bXSWnRkgVru7iQ

No i dzieki Sylwus....

Hmm, najpierw ciecie z tyłu, potem kolanem w głowe i na koniec nadepnięcie w klatkę...
I tu pytanie po co jest var? za takie zagranie jak Jaroszek zrobił jest czerwo i zawieszenie na 5 meczów. Chamstwo i qrestwo trzeba tępić. Zawsze twierdziłem, że ciągnięty za uszy Przybył jest hoojowym sędzią i wczoraj to się potiwerdziło.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.03.2023, 11:23
South napisał(a):Wyświetl post
I jak tu grac Polakami skoro Kiko na poczekaniu ściąga lepszych(tańszych? - Plewka) Hiszpanów?
Tak naprawde nie wiemy ile kasy zostalo w to wpompowane - być może wcześniej tej kasy nie było ( od Jarka).

Ale rzeczywiście - wydaje się, żę rzeczywiście zaciąg Hipszański bije na głowe naszych młodych zdolnych, którym trzeba dać szanse.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 05.03.2023, 11:51
Czasy dawania szansy na piękne oczy i dobry PESEL się na szczęście skończyły. Przyszli po prostu lepsi piłkarze, którzy naszym młodym talentom wybili z głowy marzenia o pierwszej jedenastce. Najpierw niech pokażą umiejętności i walkę na treningach, później pierwszy skład.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.03.2023, 12:03
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Gieksa generalnie nic wielkiego nie pokazała, ale jedyny moment kiedy coś grali to po strzeleniu gola na 1-3.Mogło być o wiele trudniej w końcówce , więc takich rzeczy się nie robi, bo nawet z Tachim nasz skład dużo centymetrów łącznie nie miał
Dziwnym trafem przeciwnicy w meczach z nami "nic wielkiego nie pokazują". Bo tak się gra jak przeciwnik pozwala. Jesteśmy dobrze zorganizowani, a przede wszystkim aktywni. Jest ruch, pokazywanie się do gry, a w obronie przesuwanie i wyjście do przeciwnika, choć w tym elemencie są jeszcze duże rezerwy. Jak słyszę narzekania na pierwszą połowę to się dziwię. Gramy na wyjeździe spokojnie prowadzimy grę rozgrywając od bramki, przeciwnik goni i się męczy ale nie wącha piłki. Jedyne zagrożenie pod naszą bramką po wrzutkach i fartownych zgraniach, to jest do poprawy, ale reszta pod kontrolą.

Jak sobie ktoś przypomni poprzedni mecz u siebie z tym przeciwnikiem i fakt, że wygraliśmy tylko dzięki babolowi ich bramkarza powinien dostrzec przepaść w organizacji gry i mentalności drużyny Brzęczka i Sobolewskiego.

Zaraz się pojawią opinie, że to kwestia "jakości" piłkarzy, a nie zasług trenera. W jakimś stopniu tak, ale dobry piłkarz może grać jak paralityk, cała "kariera Brzęczka" zwłaszcza u nas jest tego dowodem. Jestem pewny, że z Brzęczkiem nie byłoby takiego startu na wiosnę, a Kiko byłby oskarżany że sprowadził szrot.

Szczęśliwie dzięki Królewskiemu i Jażdżyńskiemu ważne sprawy w klubie zostały powierzone odpowiednim ludziom i to co dla większości wydawało się niemożliwe, a co powinno być postawionym przed drużyną celem, czyli bezpośredni awans zdaje się stawać celem bardzo realnym.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
cygan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.03.2023, 15:22
ja jestem bardzo zbudowany to co widzę na wiosnę, jeszcze dużo pracy ale jak widzę atmosferę w drużynie i emocje SOBOLA ,prace KIKO i ZAANGAZOWANIE Jarka to jestem spokojny o PRZYSZLOSC UKOCHANEJ WISLY KRAKOW
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.03.2023, 18:13
Nie chcę wyjść na malkontenta, ale Jurek z tymi samymi rywalami też miał komplet punktów. Widzę różnicę w grze, przede wszystkim prowadzimy grę, co dla mnie zawsze było ważne. Wrażenia artystyczne też na plus względem poprzedniej rundy.

Z taką grą baraże są raczej pewne, ale będzie ciężko o bezpośredni awans, bo jeżeli chcemy to zrobić to musimy zdobyć ~32 punkty na 39 możliwych. Czyli maks 2 remisy i 1 wtopa. Mimo wszystko raczej mało prawdopodobne patrząc na nasz terminarz.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 05.03.2023, 19:39
Jak nie chcesz wyjść to nie pitol...

W cztery mecze odrobiliśmy 2 punkty do Ruchu i 5 do Łodzi. Meczów zostało 12 czyli 36 punktów do zdobycia. Policzyłbyś chociaż porządnie zanim zaczniesz biadolić...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 05.03.2023, 19:52
Skoro Gieksa nie pokazuje cały mecz niczego to czemu się czepiasz Pana Trenera o zmianę w 82 minucie? Czepianie się dla samego czepiania to ... powiedzmy dyplomatycznie głupota pi...szącego.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę wyjść na malkontenta, ale Jurek z tymi samymi rywalami też miał komplet punktów. Widzę różnicę w grze, przede wszystkim prowadzimy grę, co dla mnie zawsze było ważne. Wrażenia artystyczne też na plus względem poprzedniej rundy.

Z taką grą baraże są raczej pewne, ale będzie ciężko o bezpośredni awans, bo jeżeli chcemy to zrobić to musimy zdobyć ~32 punkty na 39 możliwych. Czyli maks 2 remisy i 1 wtopa. Mimo wszystko raczej mało prawdopodobne patrząc na nasz terminarz.
No to ci się nie udało.
We wczorajszym meczu Gieksa nie miała nic do gadania, co widać choćby po statystykach.
W Krakowie dostaliśmy gola w 3 minucie, mimo tego wygraliśmy 2-1.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 05.03.2023 o godz. 19:58.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 05.03.2023, 20:31
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
Skoro Gieksa nie pokazuje cały mecz niczego to czemu się czepiasz Pana Trenera o zmianę w 82 minucie? Czepianie się dla samego czepiania to ... powiedzmy dyplomatycznie głupota pi...szącego.
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem. Napisałem,że GKS zaczął grać jak strzelił gola na 1-3, i gdyby zagrali z większym zębem , to mogli do końca walczyć o korzystny wynik,więc ściąganie wysokiego defensywnego pomocnika i wpuszczanie piłkarza ,który jest jego przeciwieństwem mogło być ogromnym błędem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 05.03.2023, 20:38
Chyba nie zrozumiałeś co napisałem. Napisałem,że GKS zaczął grać jak strzelił gola na 1-3, i gdyby zagrali z większym zębem , to mogli do końca walczyć o korzystny wynik,więc ściąganie wysokiego defensywnego pomocnika i wpuszczanie piłkarza ,który jest jego przeciwieństwem mogło być ogromnym błędem.
Podejrzewam, że Sobolewski jednak lepiej wiedział, co robi.
Ściągnął zmęczonego Tachiego, który już niewiele dawał i dał świeżego, agresywnego Dude, który trzymał GKS dalej od naszego pola karnego, samemu naciskając rywala w ataku.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.03.2023, 20:43

Już kolega wyżej wyjaśni że źle liczysz.

9 wygranych w 12 meczach nas urządza. Dużo, ale jak to wygląda przy założeniach przed runda czyli 13 wygranych w 16 meczach?

Wygrać 6 meczów domowych (poza BBT i Chrobrym dolna połówka tabeli) i 3 z 6 wyjazdów np że Skra, PBB i Łęczna w ostatniej kolejce.

Nie wiem czy to mało prawdopodobne. Wiem że na pewno nie niemożliwe.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 05.03.2023, 21:05
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Widoe skrót meczu GKS Katowice 1-3 Wisła Kraków

https://www.youtube.com/watch?v=c5mJlzwfwpo

OGIEŃ!!!
19 000 wyświetleń na liczniku. Jeżeli jeszcze nie widziałeś/aś, wbijaj w link wyżej i nadrabiaj zaległości.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 05.03.2023, 22:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Podejrzewam, że Sobolewski jednak lepiej wiedział, co robi.
Ściągnął zmęczonego Tachiego, który już niewiele dawał i dał świeżego, agresywnego Dude, który trzymał GKS dalej od naszego pola karnego, samemu naciskając rywala w ataku.
Nie chcę toczyćtej dyskusji bo jest ona bezprzedmiotowa ,gdyż wynik meczu się nie zmienił , ale jak musial ściągać Tachiego to mogł wstawić kogoś o podobnych warunkach fizycznych, bo Duda do takiej obrony przed dośrodkowaniami to chyba najgorszy wybór z możliwych.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 05.03.2023, 23:15
Sobolewski już nie miał kogo wpuścić, mógł ewentualnej Colleya, bez minuty w lidze na wiosnę. Duda jednak potrafi piłkę przytrzymać i dać się sfaulować, co jest bardzo korzystne pod koniec mevzu

Jak tylko Uryga będzie gotów na 100% to jako pewnik widzę go jako zmiennika w takich momentach. Alan potrafił królować w powietrzu, o czym się przekonaliśmy choćby gdy strzelał bramki przeciwko nam.

Pytanie kiedyś dojdzie do formy żeby łapac się na ławke? Może po przerwie na reprezentację, czyli za jakiś miesiąc?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 05.03.2023, 23:34
Konferencja prasowa po meczu GKS K. - Wisła:
https://youtu.be/kOll08eRTqc
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 06.03.2023, 16:05
Już są! Wideo kulisy - niepublikowane nigdzie indziej smaczki, zakulisowe rozmowy, ujęcia z wiślackiej szatni, itd. z meczu GKS Katowice 1-3 Wisła Kraków:

https://www.youtube.com/watch?v=AHOF5Lv1iP4

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 06.03.2023, 18:48
Nic mi nikt nie wyjaśnił, jebnąłem się jedynie w ilosci meczy do końca sezonu.

W dodatku błąd ten oznacza, że w rzeczywistości jest jeszcze gorzej, bo potrzeba nam 32pkt na 36pts mozliwych tj dwa remisy to jest maks na co możemy sobie pozwolić. 10zwyciestw, 2 remisy.

Jedyne co założyłem to, że 2 pkt w meczu dają awans bezpośredni, bo tak z reguły było w poprzednich sezonach. Jedyne co nas może uratować to zadyszka ŁKS lub Ruchu, tylko patrząc jak punktują ostatnio nie ma ku temu żadnych przesłanek. Przed nami też BB, ktory też punktuje znakomicie. Wszystkie te drużyny miały 2 lub ponad 2 punkty na mecz biorąc pod uwagę 5 ostatnich spotkań.

Gramy dobrze, ale tylko rewelacyjna seria może nas włączyć do walki o awans bezpośredni. Baraże to jest niestety maks co możemy wycisnąć w tym sezonie. Tym bardziej, że mecze z całą czołówką dopiero przed nami.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.03.2023 o godz. 19:08.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Stary 06.03.2023, 18:56
Jedyne co nas może uratować to zadyszka ŁKS lub Ruchu, tylko patrząc jak punktują ostatnio nie ma ku temu żadnych przesłanek.
Ta kolejka pokazała, że i te zespoły potrafią stracić punkty. Punktujmy regularnie i czekajmy spokojnie na mecze bezpośrednie o 6 punktów, nic nam więcej nie pozostało. Moim zdaniem Ruch jest w zasięgu.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 06.03.2023, 20:17
Jak ŁKS będzie dostawał z zespołami walczącymi o utrzymanie to też jest w zasięgu.
W tabeli za 2023 jesteśmy liderem ale nie ma się co brandzlować. Na jesieni odstaliśmy 1:3 w Tychach. Więc sprawdzian w ten weekend.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 06.03.2023, 20:34
Gramy dobrze, ale tylko rewelacyjna seria może nas włączyć do walki o awans bezpośredni. Baraże to jest niestety maks co możemy wycisnąć w tym sezonie. Tym bardziej, że mecze z całą czołówką dopiero przed nami.
To co? To, że mecze z czołówką przed nami to źle czy dobrze? Jeżeli wygramy z ŁKS i Ruchem to strata automatycznie maleje do 5 i 3 punktów. Do odrobienia w 11 meczach. Faktycznie coś nieprawdopodobnego. Zwłaszcza, że w 4 dotychczasowych odrobiliśmy 5 i 2.

Żeby awansować trzeba być lepszym, jeżeli zakładamy, że z czołówką nie ma szans wygrać, to uściśnij sobie rękę z Brzęczkiem. On rozumie, że liga jest trudna i takie pitolenie też zrozumie ...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.03.2023, 20:53
Na tą chwilę zakładanie że ŁKS i Ruch wszystko wygrają jest mało poważne, zwłaszcza że w tej kolejce potracili punkty. Kwestia tego jak my będziemy punktowali dalej. Najbliższy mecz dużo nam powie.

Martwi najbardziej jak bardzo jesteśmy uzależnieni od Fernandeza w ostatnich meczach. Oby kilku innych piłkarzy też wzięło na siebie ciężar strzelania bramek (Moltenis z GKS-em został zablokowany, Rodado już od dłuższego czasu niewiele brakowało, Mula musi w końcu pocelować).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 06.03.2023, 21:33
Gwałcisz statystykę i logikę swoim podejściem Drozd. Ja wcale nie zakładam, że ŁKS czy Ruch wszystko wygrają. Założyłem, że aby awansować potrzebne są 2 punkty w meczu na koniec sezonu. Nasz margines błędu jest zerowy i musimy zdobyć ponad 2.5pkt w meczu. Biorąc pod uwagę nieprzewidywalność 1 ligi jest to praktycznie niemożliwe. Ewentualny awans bezpośredni będzie cudem pokroju awansu Górnika do ekstraklasy parę lat temu.

Byłoby super, gdyby wjechał taki scenariusz..... W totka jakbym chociaż taką piąteczkę ustrzelił też byłoby super.... Obydwie opcje są wyśmienite i tak samo prawdopodobne

Dużo bardziej prawdopodobne jest wygranie baraży, bo to tylko dwa mecze do wygrania z rzędu, a nie 2 razy po 4-5 pod rząd.... Mrzonka i tyle. My nawet jak ogramy ŁKS, Ruch i Brukbet to się możemy na Stali Rzeszów czy Puszczy wyłożyć, ba nawet na takich Tychach... Zejdźmy na ziemię. Wystarczy jak Fernandez wypadnie na chwilę i będą ciężary.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 06.03.2023 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów