The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2023, 08:37
@sandomingo

Punkty były są i będą najwazniejsze. Już szukaliśmy na siłę stylu w esa w poprzednim sezonie. Slawienne "papierki lakmusowe Pasiecznego" po 0-5 z Lechem.

Nie czuję tego aby inne zespoły miały niewiadomo jak zaskakujący styl, którego nie rozpracuje przeciwnik. Największy popłoch uważam że będzie robić trener w przerwach meczu, gdy będzie mógł zmienić ustawienie/taktykę/założenia i to będzie dla mnie duża miarą sukcesu trenera. To kompletnie położono u Brzeczka, choć lwia część zrobiła ławka rezerwowych o wątpliwej jakości

Albo trener pomaga zawodnikom z ławki albo niech sami sobie grają. Na razie Sobol się broni

@wolfy

Uznałem że może należy mu się miłe słowo zamiast pojazdu w każdym poście o braku trenera

Oczywiście, to tylko słowa, jako że wypowiedziane tuż po meczu to raczej nie była to ustawiona, kurtuazyjną odpowiedź. Nie spotkałem się z sytuacją żeby najlepszy zawodnik zespołu opowiadał o zmianach wprowadzonych w trakcie przerwy przez trenera, jeśli faktycznie nie miało to miejsca.

Myślę, że jednak do bycia trenerem trzeba czegoś więcej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów