The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2023, 18:16
Ważne 3 punkty w kontekście walki o utrzymanie. Jeżeli wygramy z Odrą i Skrą to można będzie powiedzieć, że nie spadniemy - bo w pozostałych meczach to sama drużyna, nawet wbrew taktyce Sobolewskiego jakieś punkty zdobędzie.
A czy możliwe są baraże? To się okaże po meczach z poważniejszymi drużynami, choć po tym co wczoraj zobaczyłem jestem raczej pesymistą.
Pierwszym warunkiem w tym kierunku powinno być zwolnienie Sobolewskiego i zastąpienie go Kiko wraz z asystentami, którzy już są na kontrakcie.
W naszej grze zasadniczo nie zmienił się nic, to jest cały czas Sobolewski style, tylko wykonawcy na kilku pozycjach są lepsi niż jesienią.
Można już wstępnie powiedzieć, że Sobolewski nie odmienił i nie odmieni oblicza tej drużyny.
Na początku 2 połowy Resovię było stać na 5-7 minut pressingu i gra Wisły całkowicie się posypała.
Arka wyjdzie agresywnie od początku i zrobi nam kuku. Podobnie inne, lepsze od Resovii drużyny.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów