The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2022, 23:13
Nadrobiłem konferencję TJ:
1. Pociski szły nie tylko w stronę WN i JB ale również JK
2. Po co była Nowakowi cała akcją z prezesurą? W świetle wypowiedzi TJ nie mam zielonego pojęcia? Co on chciał tam ugrać?
3. Jeżeli JK działa na emocjach i nie ma konkretnego planu to przed nami przedłużanie agonii. Jednak inwestycja na poziomie 4 mln wskazywać może na coś innego. Nie wiem, nie mam pojęcia na co.
4. Dlaczego wśród dziennikarzy jest zmowa milczenia odnośnie JB16? Przecież to aż cisnęlo się na usta
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 23.11.2022, 23:23
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Nadrobiłem konferencję TJ:
1. Pociski szły nie tylko w stronę WN i JB ale również JK
[...]
4. Dlaczego wśród dziennikarzy jest zmowa milczenia odnośnie JB16? Przecież to aż cisnęlo się na usta
1. Tak, wyraźnie było słychać, że między Jażdżyńskim a Królewskim nie ma nici porozumienie. Ale Jażdżyński jakoś to wyjaśnił, odniósł się, że mają inne spojrzenie na świat, stąd różnice. Więc jak gdyby wszystko jest ponazywane i uporządkowane. Odnośnie do JB16 nie chciał powiedzieć ni słowa.
Może być też tak, że nie chce szkodzić "prezesurze" Królewskiego, ale osobiście w to wątpię. Najpewniej jest tak, jak ktoś tu już pisał -- JB16 podejmował niezrozumiałe decyzje, Królewski nie odważył się poprzeć Jażdżyńskiego, bo wierzył w JB16.

4. Też tego totalnie nie rozumiem. Powoli robi się taka sytuacja, że Błaszczykowski staje się personą z Twojego awatara, to tak z przymrużeniem oka.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 24.11.2022, 00:03
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
2. Po co była Nowakowi cała akcją z prezesurą? W świetle wypowiedzi TJ nie mam zielonego pojęcia? Co on chciał tam ugrać?
(..)
Ad2: Nie wiedział w co się pakuje, gość ślepo zapatrzony w JB. Być może sam JB go na to namówił skoro było realne zagrożenie ze TJ będzie prezesem.

Ad.4. Odebranie akredytacji?

Innych rzeczy nie chce insynuować, ale przypuszczam że jak pierwszy się wyrwie to za nim pójdą kolejni.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 24.11.2022, 08:36
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Ad2: Nie wiedział w co się pakuje, gość ślepo zapatrzony w JB. Być może sam JB go na to namówił skoro było realne zagrożenie ze TJ będzie prezesem.
Pozwolisz, że pociągnę temat bo naprawdę nic mi się tutaj nie układa.

Gość jako akcjonariusz dokładnie znał sytuację finansową Spółki.
Niezaprzeczalnym faktem są jego wypowiedzi, o których wspominał TJ:
a) pierwsza o tym, że "w razie W" on ze wspólnikiem są gotowi do dofinansowania - i tym podniecali się.dziennikarze i część kibiców
b) drugą o tym, że jest kryzys w budowlance, Nowak-Mosty są młodą firmą i on nie jest w stanie.

Dodatkowo jeszcze początkiem sierpnia Brzęczek wspominał o dwóch (oprócz Rodado) transferach: lewy obrońca i pomocnik. Potem szybciutko sprawa ucichła.
To tak jakby miał obietnicę od JB16 lub/i Nowaka, że będzie na to kasa po czym obietnica została wycofana.

Już sam fakt dwóch tak różnych wypowiedzi WN w krótkim odstępie czasu nakazywał traktować go co najmniej z dystansem.
O tych wspomnianych przez TJ "3letnich planach" nie piszę, bo jako szeregowy kibic nie miałem o tym żadnej wiedzy.

I tutaj wracam do punktu wyjścia: po co to było Nowakowi? PRzecież na loży siedzieć mógł nawet bez tego.
Gość prowadzi poważny biznes więc nie może być tak głupi, żeby samo "ślepe zapatrzenie" w JB16 tłumaczyło taką decyzję.
Jestem bardzo ciekawy, co tam się tak naprawdę działo...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów