|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nadrobiłem konferencję TJ:
1. Pociski szły nie tylko w stronę WN i JB ale również JK 2. Po co była Nowakowi cała akcją z prezesurą? W świetle wypowiedzi TJ nie mam zielonego pojęcia? Co on chciał tam ugrać? 3. Jeżeli JK działa na emocjach i nie ma konkretnego planu to przed nami przedłużanie agonii. Jednak inwestycja na poziomie 4 mln wskazywać może na coś innego. Nie wiem, nie mam pojęcia na co. 4. Dlaczego wśród dziennikarzy jest zmowa milczenia odnośnie JB16? Przecież to aż cisnęlo się na usta ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Może być też tak, że nie chce szkodzić "prezesurze" Królewskiego, ale osobiście w to wątpię. Najpewniej jest tak, jak ktoś tu już pisał -- JB16 podejmował niezrozumiałe decyzje, Królewski nie odważył się poprzeć Jażdżyńskiego, bo wierzył w JB16. 4. Też tego totalnie nie rozumiem. Powoli robi się taka sytuacja, że Błaszczykowski staje się personą z Twojego awatara, to tak z przymrużeniem oka. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ad.4. Odebranie akredytacji? Innych rzeczy nie chce insynuować, ale przypuszczam że jak pierwszy się wyrwie to za nim pójdą kolejni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Gość jako akcjonariusz dokładnie znał sytuację finansową Spółki. Niezaprzeczalnym faktem są jego wypowiedzi, o których wspominał TJ: a) pierwsza o tym, że "w razie W" on ze wspólnikiem są gotowi do dofinansowania - i tym podniecali się.dziennikarze i część kibiców b) drugą o tym, że jest kryzys w budowlance, Nowak-Mosty są młodą firmą i on nie jest w stanie. Dodatkowo jeszcze początkiem sierpnia Brzęczek wspominał o dwóch (oprócz Rodado) transferach: lewy obrońca i pomocnik. Potem szybciutko sprawa ucichła. To tak jakby miał obietnicę od JB16 lub/i Nowaka, że będzie na to kasa po czym obietnica została wycofana. Już sam fakt dwóch tak różnych wypowiedzi WN w krótkim odstępie czasu nakazywał traktować go co najmniej z dystansem. O tych wspomnianych przez TJ "3letnich planach" nie piszę, bo jako szeregowy kibic nie miałem o tym żadnej wiedzy. I tutaj wracam do punktu wyjścia: po co to było Nowakowi? PRzecież na loży siedzieć mógł nawet bez tego. Gość prowadzi poważny biznes więc nie może być tak głupi, żeby samo "ślepe zapatrzenie" w JB16 tłumaczyło taką decyzję. Jestem bardzo ciekawy, co tam się tak naprawdę działo... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|