|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
sytuacja finansowa wyglada gorzej niz za schyłkowego WSH wiec tak jak pisze Judas Priest , ciezko bedzie znalesc frajera
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
BTW: czy ktoś na tym forum wie, kto w Wiśle podejmuje ostatecznie decyzje transferowe? Nie mówię o procedurze formalnej, tylko rzeczywistej. Czy nadal Kuba ma tutaj taki głos, jak sam sugerował w Foot Trucku? ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
To najbardziej przeraża . Wówczas ratowano Wisłę na wielkiej euforii , pospolite ruszenie kibiców, cała Polska nam kibicowała - poza parchami oczywiście , mieliśmy sympatię całego środowiska piłkarskiego . Co dzisiaj z tego zostało ? Wisła jest widziana jako klub z toksycznymi właścicielami , którzy konsekwentnie od początku budowali oblężoną twierdzę.... Jedynie co zostało Wiśle to kibice i to wbrew działaniom TRIO, którzy nas zniechęcają konsekwentnie od pierwszych dni swojego pobytu tutaj a najmocniej niestety Kuba Błaszczykowski i jego rodzina. Jedyna nadzieja na lepsze jutro to odejście TRIO i wejście bogatego właściciela ale to nie czasy Cupiała, nikt tutaj nie wejdzie.... nawet Kwiecień . Obawiam się , że jesteśmy skazani na TRIO i powolną śmierć sportową Wisły. Wystarczyło tylko zatrudnić ludzi , którzy znają się na swojej robocie zamiast udawać , że wie się najlepiej . Ludzi , którzy zagwarantowaliby progres sportowy z roku na rok. Zamiast tego dostaliśmy prezesa od kręgielni, festiwal szrotu w każdym okienku i zmiany trenerów - każdy ze swoją wizją drużyny z innej parafii. Jak można było to tak spier....lić ? JAK ?
Ostatnio edytowane przez ciastek88 : 06.11.2022 o godz. 12:43.
![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|