The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.09.2022, 23:44
Coraz więcej osób dochodzi do wniosku, że Jurek to zły "trener" i należy go wywalić.

Nie bądźcie żałośni.

A gdzie byliście w momencie jego zatrudniania?

Wtedy byliście jego obrońcami.

Ja natomiast od samego początku byłem niemiłosiernie krytykowany przez różnych dziwnych użytkowników, których intencje na tym forum nie są dla mnie do końca jasne.

Broniliście Sarapaty do samego końca, z dnia na dzień przeszliście na stronę tzw. odnowicieli i Socios. Jedna propaganda zastąpiła drugą. Zapewniono miękkie lądowanie. Wystarczyło zmienić szyld i jazda od nowa. Składu nikt nie weryfikował.

Działacie przeciwko Wiśle i to od wielu lat. Uważam, że to wy jesteście realnymi, prawdziwymi wrogami i nikt tak jak wy Wisły nie skrzywdził, nie pogrążył.

Błędy można popełniać, ale wciąż te same?

Skoro chcieliście żeby Wisła była wykorzystywana, to Wisła jest dalej wykorzystywana.

Należało mieć resztki rozumu - skoro polityka klakierstwa z lat 16-22 (z uwzględnieniem okresu dochodzenia do władzy - propaganda TS-u, moda na wyklętych, akceptacja rządów przestępców, wcześniej ostrzelanie stadionu i potem niezasłużony kult Jakuba) odnosiła ciągłe porażki, to nic automatycznie się nie zmieni na lepsze.

Dla mnie niestety Błaszczykowski finalnie okazał się symbolem braku zmian, braku resetu, odnowienia.

Pytanie jest proste:

Czemu pozwolono na rządy Dawida i Jurka?

A może było tak:

Zgoda Jakuba na brak resetu, który wydawał się oczywisty na początku 2019 r. w zamian zgoda środowisk kibicowskich (w tym Socios) na brata i wujka.

To bardzo dużo, praktycznie całość ponad trzyletnich nieudanych rządów tłumaczy.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 02.09.2022 o godz. 23:53.
Odpowiedz cytując
Robcio
Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2022, 08:27
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Coraz więcej osób dochodzi do wniosku, że Jurek to zły "trener" i należy go wywalić.

Nie bądźcie żałośni.

A gdzie byliście w momencie jego zatrudniania?

Wtedy byliście jego obrońcami.
No to prawda.
Ale z czasem każdy kto jest ogarnięty zaczął widzieć co się dzieje i co gramy pod jego wodzą.
Zeszły sezon okazało się że nic nie poprawił i bilans jaki miał wszyscy wiedzą.
Teraz rywale coraz mniej się nas boją, widzą że ta wielka Wisła wcale nie jest taka wielka i świetnie to pokazała właśnie Puszcza, początek trochę bojaźliwy ale później 3 brameczki i mądrze bronimy do końca spotkania. A jak by jeszcze ta Puszcza umiała wykorzystać swoje kontry to mogło być 2-5....

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ogarnięci gracze kosztują. Gramy młodymi z przyczyn finansowych, a nie dlatego bo Brzęczek chce ich szkolić. Nie płacimy im dużo - to ich podstawowa zaleta.
Czy ja wiem czy tak dużo kosztują? Ja myślałem że po spadku to przede wszystkim zatrudnimy jakichś dobrych wyrobników z 1 ligi + w mniejszości nasza młodzież.
Grając głównie młodzieżą imho nie ma bata żebyśmy awansowali
:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów