|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wolałbym stawiać na awans dlatego mnie drażni jak próbuje się mydlić oczy...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Lepiej żebyś nie stawiał na nic, przy tym trzeba myśleć, a Ty majaczysz jak w gorączce. Po trzech meczach, 7-miu punktach, zero goli straconych trzy strzelone, okienko transferowe otwarte - wg. Ciebie nie będzie awansu, zero szans
![]() Nie da się tego typu majaków grzecznie określić więc lepiej skończ się ośmieszać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam, zacznę zaraz histeryzować po trzech pierwszych meczach (RWW), od razu pewniej się poczujesz
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy żebyś realnie ocenił co prezentujemy na boisku, zamiast problemy ze wzrokiem nadrabiać rozsądkiem i inteligencją.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest sporo niezrozumienia między nowymi piłkarzami, widać że się dopiero zgrywają. Tyle mogę uczciwie napisać po trzech meczach. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nawet już tego gówna zwanego "argumentami " nie jesteś w stanie wymyślić po dwóch wymianach zdań....
Gdzie te czasy, gdy przerzucało się argumentami tygodniami... Ale, że swoje wypiłem to sprawdziłem jak łatwo gra się po czerwonej kartce żeby zaorać wyżej. Oto jakie wyniki padały po tym gdy jedna z dużym dostała kartkę przed 80 minuta, (tylko ligi które mam w ulubionych) Cercle burgle 1:0 Leuven 1:0 KV Mechelen 1:0 St Pauli 1:1 Stuttgart 0:0 Zagłębie Lubin 0:0 Novi Pazar 1:0 Neftci 0:0 PAOK 0:0 Reszty mi się nie chce szukać. Generalnie większość drużyny po czerwonej miała problem ze strzelaniem goli. Czemu? To wie każdy debil. ![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|