The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2022, 09:59
Brzęczka miało roznieść przy linii. Nie wierzę, że kazał grać drużynie na alibi i utrzymanie 1:0. Ta drużyna to od dłuższego czasu mentalne dno.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.07.2022, 10:08
Levis88 napisał(a):Wyświetl post
Ta drużyna to od dłuższego czasu mentalne dno.
Od dłuższego czasu? Czyli od ilu miesięcy Duda, Bash, Łasicki, Jaroch i spółka są mentalnymi zerami?
Ddf
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Stary 31.07.2022, 10:13
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Od dłuższego czasu? Czyli od ilu miesięcy Duda, Bash, Łasicki, Jaroch i spółka są mentalnymi zerami?
Tak. Od czasu kiedy przegrywali wygrane mecze. I to nie jeden raz. A te nowe gwiazdy, które wskazales po prostu się dostosowują do tego marazmu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.07.2022, 10:19
Tak. Od czasu kiedy przegrywali wygrane mecze. I to nie jeden raz. A te nowe gwiazdy, które wskazales po prostu się dostosowują do tego marazmu.
Nie wyłapałeś sarkazmu. Tamtej drużyny już nie ma. Wczoraj w pierwszym składzie mieliśmy trzech piłkarzy z poprzedniego sezonu (Colley, Młyński i Biegański, Wachowiak był tylko na papierze). Dodajmy - akurat tych trzech do których postawy nikt nie miał pretensji, może poza Młyńskim.

Ciągłość widzą tylko frustraci tacy jak Ty, to jest nowa drużyna budowana na zgliszczach "krakowskiej piłki" i próby ładnej gry słabymi piłkarzami.

s1mone napisał(a):Wyświetl post
Mnie to w Brzęczku nie zaskoczyło. Dlatego jak przechodził do nas w ekstraklasie wydawał się dobrym wyborem na strażaka. Czy on jest w stanie zbudować drużynę na awans?

Pewnie tak.

Czy jest w stanie zbudować ofensywny zespół, który będzie przyciągał swoją grą kibicom?

Moim zdaniem nie.

Przypominam, że cały czas oceniam możliwości trenera i tej drużyny na punktowanie na poziomie zbliżonym do strefy barażowej. Nie jestem do niego przekonany, kto byłby po takiej serii w ekstraklasie? Moim zdaniem nie powinien już u nas pracować. Skoro jednak dostał drugą szansę, to może dajmy mu spokojnie popracować przez jakiś czas?
Rozwieję Twoje wątpliwości: Brzęczek nie ma za zadanie zbudować pięknie grającej drużyny, tylko takiej która awansuje. Było wprost przekazane na konferencjach i wywiadach, nie raz. Nie stać nas raczej na zbudowanie takiej drużyny. To jest kryterium które sami sobie wymyśliliście.

Przyznam szczerze że spodziewałem się o wiele gorszej gry i punktowania na początku - to naturalne zważywszy na przebudowę i ograniczone zasoby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.07.2022 o godz. 10:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Stary 31.07.2022, 10:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie wyłapałeś sarkazmu. Tamtej drużyny już nie ma. Wczoraj w pierwszym składzie mieliśmy trzech piłkarzy z poprzedniego sezonu (Colley, Młyński i Biegański, Wachowiak był tylko na papierze). Dodajmy - akurat tych trzech do których postawy nikt nie miał pretensji, może poza Młyńskim.

Ciągłość widzą tylko frustraci tacy jak Ty, to jest nowa drużyna budowana na zgliszczach "krakowskiej piłki" i próby ładnej gry słabymi piłkarzami.
Bredzisz. To jest ciąg dalszy bylejakości. Nie ma lidera tzn jest - nowy kapitan od 2 mc w klubie.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.07.2022, 10:48
Bredzisz. To jest ciąg dalszy bylejakości. Nie ma lidera tzn jest - nowy kapitan od 2 mc w klubie.
Właśnie spotkałem Dudę i Łasickiego na mieście i mówię im ....a, czemu ....y przegrywacie wygrane mecze? Coś .......ili, że jeszcze meczu nie przegrali czy coś...

Bo to im mówię: a ....a z Radomiakiem? A z Rakowem?!

Coś zaczęli ściemniać o Garbarniach czy Pogoniach...

Nie wytrzymałem dostali po lisciu, naplulem śmieciom w twarz. . Mentalne zera.

PS: dzięki za przypomnienie czemu tu nie warto wchodzić
Ddf
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Stary 31.07.2022, 10:51
Właśnie spotkałem Dudę i Łasickiego na mieście i mówię im ....a, czemu ....y przegrywacie wygrane mecze? Coś .......ili, że jeszcze meczu nie przegrali czy coś...

O Arkę trzeba było zapytać.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 31.07.2022, 11:40

Warto liberalnie korzystać z przycisku "ignoruj". Chlew robi kilka aktywnych osób.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów