|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wy mówicie, że dwa mecze nic nie pokazały, otóż pokazały, że:
- sandecja to niewyobrażalne DRWALE - resovia - KELNERZY z jednym rzeźnikiem Kwietniem i tylko dlatego zagraliśmy na zero z tyłu. W eklapie przy babolach Mehremica i sytuacjach w Rzeszowie mielibyśmy juz z tyłu piątkę. Tylko i wyłącznie SŁABOŚĆ rywala plus bdb interwencje Biegańskiego uchroniły nas przed katastrofa. Co do piątkowego meczu to ciężko cokolwiek napisać, gdyż z perspektywy sektora gości i płaskiego widoku zasłonionego po części balonem trudno ocenić co się działo. Niemniej jednak z tych gorszych rzeczy to zauważyłem podanie do tyłu Bashy ze strata i takie kulawe wybicie Colleya pod nogi przeciwnika, chwilę później Colley wybił piłkę zmierzająca do bramki. Nie wiem czy Colley jest takim "bogiem" za jakiego go mamy skoro nawet z kelnerami przydarzyły mu się kiepskie zagrania. Oczywiście wybrania go powrót po kontuzji, no nic zobaczymy, jeśli nie zostanie sprzedany to mam nadzieję, że będzie mocnym punktem. Oczy krwawią jak czytam o Żiru Anyway napastnik jak nie dwóch wciąż pilnie potrzebni (o lewej obronie i środku pomocy nie zapominam). Zwycięstwo niezmiernie cieszy, teraz musimy zrobić kolejny progres i zagrać jeszcze lepiej z Arką, gdyż teoretycznie z nimi powinno być znacznie ciężej niż w poprzednich dwóch kolejkach z drwalami i kelnerami.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 24.07.2022 o godz. 13:44.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|