The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2022, 23:51
jendrus napisał(a):Wyświetl post
i fernandez ma ten sam kontrakt co w ekstraklapie xd
Ja tam się go nie czepiam. Chciał pograć w piłkę a tu go rzucili do innej dyscypliny sportu.

Zastanawiałem się czy on bardziej jest zaskoczony jakością partnerów z jakimi musi grać czy ligą w której wylądował.

Przecież te jego bieganie pod bramkarza z 30 razy to była absurdalna strata czasu i energii. Jakby się wycofał ma środkowa linie i próbował rozegrać ma skrzydła to byłby z tego większy pożytek

Jakieś plastry piłkarzy Sandecji, obronca z numerem 5 któremu było blizej występów w MMA niż graniu w piłkę. To sędziowanie gwizdane praktycznie każde dotknięcie rywala czy czyste wybicie.

No i w końcu właśnie kibice którzy postanowili zatrzymać nasze ataki w 84 minucie.

A już pierwszy strzał na bramkę (w ogóle, nie tylko celny) w 40 minucie wyglądało jakbyśmy sobie dali ciche przyzwolenie - "pokopiemy sobie i zobaczymy o co w tej lidze chodzi".

Organizacyjnie i sportowo po tym meczu się czułem jak po 0-3, a nie 0-0.

Niby musi być lepiej, niby poznamy ligę i coś zaczniemy strzelać (bo musimy), ale naprawdę liczył że to będzie przyjemniejszy sezon i z mniejszym ładunkiem negatywnej energii, a tu mieliśmy sezon 2021/2022 bis. Uważam że jesli z Resovia nie zagramy o niebo lepiej i nie zgarneimy 3 punktów to na meczu z Arka będzie max 7 tysięcy.

Przynajmniej ci co przyjdą wejdą na czas i może catering ich obsłuży na poziomie. Same plusy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów