The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2022, 16:58
Cytat:
Ale no cóż, tu czasami z FORUM KIBICÓW WISŁY powstaje FORUM FRUSTRATÓW albo MALKONTENTÓW czy ŻÓŁCIOWYDALACZY.
Mimo wszystko potrafię to zrozumieć bo smutek jest wielki...
Natomiast zupełnie nie trawię większości ironistów czy hehaczy, którzy swoją "tfurczością " się tu dzielą.
Zazwyczaj jest to tak denne że nasza słynna "Kasia" jawi się jak dzieło sztuki
Nie możesz mieć żalu o to, ze ktoś sytuację widzi inaczej i nie wierzy w trio. A o to tutaj chodzi. Ty uważasz, że trio to ogarnie bo problemy są x i y, a np ja uważam, że trio tego nie ogarnie bo największym problemem jest samo trio i to trio tworzy kolejne problemy, których później rozwiązać nie umie.

Jeśli nasza legenda, Kuba uważa, że zajebał po cym mówi, że głównie zajebał przez to, ze miał kontuzję i nie pomógł na boisku to ręce opadają...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 16.06.2022, 18:17
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie możesz mieć żalu o to, ze ktoś sytuację widzi inaczej i nie wierzy w trio. A o to tutaj chodzi. Ty uważasz, że trio to ogarnie bo problemy są x i y, a np ja uważam, że trio tego nie ogarnie bo największym problemem jest samo trio i to trio tworzy kolejne problemy, których później rozwiązać nie umie.
Klasztora dłużej niż przeora...
Dla mnie najważniejsza jest Wisła. W chwili obecnej, realnie tylko Trio może wyprowadzić MÓJ KLUB z kryzysu.
I jest to twardy fakt. Niestety ale nie ma jakiejkolwiek alternatywy. Takowa by była jeśli pojawiłby się jakikolwiek WIARYGODNY i KONKRETNY chętny na zakup klubu. Takiego na dzień dzisiejszy nie ma i stan ten jest obiektywny , niezależny od tego jak oceniamy Trio oraz czy Trio chętnie czy mniej chętnie chciałoby takiej transakcji.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 16.06.2022, 18:26
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Takowa by była jeśli pojawiłby się jakikolwiek WIARYGODNY i KONKRETNY chętny na zakup klubu. Takiego na dzień dzisiejszy nie ma i stan ten jest obiektywny , niezależny od tego jak oceniamy Trio oraz czy Trio chętnie czy mniej chętnie chciałoby takiej transakcji.
Dobra, zadam podchwytliwe pytanie, bo sytuacja chyba tego już wymaga - czy ktoś kiedykolwiek przez te 3,5 roku słyszał o tym, aby trio w ogóle szukało potencjalnych nabywców czy choćby formalnie, albo i nieformalnie ogłosiło, że klub jest na sprzedaż i szuka inwestora?

Na tym rynku, jeśli klub jest na sprzedaż, to to po prostu prędzej czy później samo wypływa, nie wspominając już o tym, że jeśli ktoś chce naprawdę sprzedać, to sam aktywnie szuka.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.06.2022, 19:12
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Dobra, zadam podchwytliwe pytanie, bo sytuacja chyba tego już wymaga - czy ktoś kiedykolwiek przez te 3,5 roku słyszał o tym, aby trio w ogóle szukało potencjalnych nabywców czy choćby formalnie, albo i nieformalnie ogłosiło, że klub jest na sprzedaż i szuka inwestora?

Na tym rynku, jeśli klub jest na sprzedaż, to to po prostu prędzej czy później samo wypływa, nie wspominając już o tym, że jeśli ktoś chce naprawdę sprzedać, to sam aktywnie szuka.
Aaaa, czyli trio tych szejków spuszcza na bambus.
Dranie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 16.06.2022, 19:29
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Aaaa, czyli trio tych szejków spuszcza na bambus.
Dranie.
O, widzę, że chętny do wyjaśnienia zagadki się zgłosił.

To jak, szukają czy nie? Mniejsza o to, czy szejka, czy drugiego Meresińskiego, na tę chwilę zostańmy na etapie wyjaśnienia czy w ogóle kogoś szukają.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 16.06.2022, 19:33

To jak, szukają czy nie? Mniejsza o to, czy szejka, czy drugiego Meresińskiego, na tę chwilę zostańmy na etapie wyjaśnienia czy w ogóle kogoś szukają.
Szczerze mówiąc nie wiem o czym .......isz i nie zgłaszałem się na ochotnika do żadnych mętnych wywodów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 16.06.2022, 19:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Szczerze mówiąc nie wiem o czym .......isz i nie zgłaszałem się na ochotnika do żadnych mętnych wywodów.
Podziwiam Twoją samokrytykę w określeniu swoich potencjalnych wytłumaczeń i jednocześnie pozostawiam kwestię otwartą.

Może ktoś, kto potrafi pisać jasno i jednoznacznie zamiast stosowania mętnych wywodów wyjaśni mi, że jednak szukają.
Odpowiedz cytując
santiago_1986
Member

Od: 07.2009

Stary 16.06.2022, 22:07

Narazie trafił im się szwajcarski papuga od ruskich gangusów a tak poważnie zgadzam się, wcześniej czy później wypłynęłyby jakieś ochłapy informacji jeśli inwestor byłby na poważnie szukany (chociażby z uwagi na fakt, że taki wyciek to nieraz skuteczne narzędzie w prowadzeniu negocjacji). Ewentualnie może i szukany jest, ale z mocno marnym skutkiem.
Ostatnio edytowane przez santiago_1986 : 16.06.2022 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 16.06.2022, 19:14
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie najważniejsza jest Wisła. W chwili obecnej, realnie tylko Trio może wyprowadzić MÓJ KLUB z kryzysu.
I jest to twardy fakt. Niestety ale nie ma jakiejkolwiek alternatywy. Takowa by była jeśli pojawiłby się jakikolwiek WIARYGODNY i KONKRETNY chętny na zakup klubu. Takiego na dzień dzisiejszy nie ma i stan ten jest obiektywny , niezależny od tego jak oceniamy Trio oraz czy Trio chętnie czy mniej chętnie chciałoby takiej transakcji.
Ale to nie może być usprawiedliwienie dla idiotycznych poczynań Trio. Tym bardziej należy oczekiwać od nich trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość, a nie ciągłego zasłaniania się mianem ratowników. Minęły trzy lata, w klubie było do wykorzystania kilkanaście razy tyle pieniędzy ile włożyli początkowo. Pieniędzy z różnych źródeł także od szeregowych kibiców. Więc Trio nie ma prawa się obrażać na krytykę, bo na nią zasłużyli.

Teraz jest oczekiwanie na rozpoznanie błędów, wyciągnięcie wniosków i powrót do najwyższej ligi już za rok. A nic z tego nie zostało przedstawione czy zapowiedziane na konferencji którą przygotowywano miesiąc.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów