|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Hmm tu nie ma tych dziwacznych sugestii z wczześniejszych zrzutów ekranu o awansie.
TRIO do bycia nieogarniętym w kwestiach sportowych dodało do tego bycie nieogarniętym w kwestiach PRowych. Lepiej by było wydać oświadczenie na stronie zamiast organizować taką konferencję. Szopka z "dymisją" prezesa była tylko wisieńką na torcie. Widać, że z niki z zewnątrz z racjonalnym podejściem tego nie konsutowali. Konferencja jeśli już pownna się odbyć po skompletowaniu zespołu na nowy sezon. Dawid powinien powiedzieć, że do momentu awansu do eklapy pracuje za darmo/10% pensji, albo w ogóle się nie odzywać - "mój brat nie przyjął mojej dymisji" wygląda śmiesznie. On kontaktował się ze sponsorami wcześniej więc powinien zostać domknąć ten temat. Ale nie ma co wsadzać kija w mrowisko, jeśli wie się jak złą prasę ma aktualnie DB. Ankieta beznadziejnym pomysłem - powinni ustalić ceny i tyle tutaj nie ma dobrego rozwiązania, bo tak naprawdę bilety na mecze będą sprzedawały wyniki. Jak ktoś chce wspierać klub to będzie to robił przez sklep socios itp. Brak deklaracji awansu uważam za promyk nadzieji - chyba powolutku dochodzi do nich, że spraw sportowych nie ogarniają. Jeśli nie będziemy się tułać w dolnej połowie tabeli to będzie sukces moim zdaniem. Powinni powiedzieć, który budżet w eklapie płacowo miała Wisła 8 czy 15. Cała wypowiedź JB była bez sensu - nie powinien się w ogóle odzywać. Chyba, rzeczywiście nie bardzo rozumie o co chodzi z zarzutami do niego. Bo o tym, że kontuzja była przyczyną spadku nie słyszałem. Jedyne czego ludzie oczekiwali to prawdy na temat tego czy decydował czy nie o transferach. A jeśli ktoś inny to był to powinni wprost powiedzieć kto to był. Kolejne teksty o Obim powinien sobie po prostu darować sam zaczął tą szopkę i sam powinien ją skończyć. TJ się ewidentnie podpalił i bolą go bzdety, że tylko wyciągają kasę - ale jako profesjonalista nie powinien w takim momencie dać ponieść emocjom. Kolejny dowód na to, że konfa nie była przygotowana. JK - no cóż niczego innego się nie spodziewałem Cała komunikacja jest beznadziejna. Dalej nie wiedzą co robią i jak to będzie wyglądało bo nikt z nich nie rozmiał, że po remisie ze Śląskiem spadek był praktycznie pewny i już wtedy powinni kreślić plan co zrobić. Na chwilę obecną powinni po prostu przestać się wypowiadać w mediach, bo to tylko może pogorszyć sprawe. Krótkie oświadczenie. Zawaliliśmy sprawę nic co powiemy nie może niczego zmienić. I tak o wszystkim zadecydują wyniki, jak awansujemy do eklapy to ludzie szybko zapomną. Jak będziemy się tułać w dole tabeli żadne gadanie nic nie pomoże. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|