|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę że mieli miesiąc aby się przygotować do tej konferencji to wypadła ona tragicznie, nawet lepiej gdyby jej nie było bo i tak nic ciekawego nie powiedzieli, a pogrążyli się PR-owo. To bardziej wyglądało na kiepski teatr dramatyczny plus martyrologiczne wystąpienie Kuby jak to ktoś mu nieładnie krzyczał na stadionie. Do tego szopka z psudo zwolnieniem Dawida, odklejony Jaro na marsie. Mnie jednak najbardziej rozczarował TJ swoimi wypowiedziami oraz mową ciała. Miałem go za najbardziej ogarniętego z całego towarzystwa. Już lepiej żeby wystawiali Bałazinskiego to kontaktu z mediami gość jest tam najbardziej ogarnięty. Słabo to wygląda naprawdę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
przyznam że nie miałem okazji do tej pory oglądać pana Tomka na zywo , czasem przeczytałem jakąś publicystyke , więc miałem mylny obraz jego osoby myślałem że na tle Elona Muska dla ubogich pompującego medialnie swój startup , oraz adekwatnie inteligentnego do swojej pozycji społecznej (kopacz piłki) Kuby , pan Tomek , to jakiś gwarant poziomu całokształtu "trio" zobaczyłem jednak aroganckiego narcystycznego bufona , który przede wszystkich dbał o to żeby dobrze WYBRZMIAŁO jego zaangażowanie w uratowanie klubu ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
To byłby dobry czy zły scenariusz? |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|

|
||||||