The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2022, 09:59
Biorąc pod uwagę że mieli miesiąc aby się przygotować do tej konferencji to wypadła ona tragicznie, nawet lepiej gdyby jej nie było bo i tak nic ciekawego nie powiedzieli, a pogrążyli się PR-owo. To bardziej wyglądało na kiepski teatr dramatyczny plus martyrologiczne wystąpienie Kuby jak to ktoś mu nieładnie krzyczał na stadionie. Do tego szopka z psudo zwolnieniem Dawida, odklejony Jaro na marsie. Mnie jednak najbardziej rozczarował TJ swoimi wypowiedziami oraz mową ciała. Miałem go za najbardziej ogarniętego z całego towarzystwa. Już lepiej żeby wystawiali Bałazinskiego to kontaktu z mediami gość jest tam najbardziej ogarnięty. Słabo to wygląda naprawdę.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.06.2022, 10:13
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę że mieli miesiąc aby się przygotować do tej konferencji to wypadła ona tragicznie, nawet lepiej gdyby jej nie było bo i tak nic ciekawego nie powiedzieli, a pogrążyli się PR-owo. To bardziej wyglądało na kiepski teatr dramatyczny plus martyrologiczne wystąpienie Kuby jak to ktoś mu nieładnie krzyczał na stadionie. Do tego szopka z psudo zwolnieniem Dawida, odklejony Jaro na marsie. Mnie jednak najbardziej rozczarował TJ swoimi wypowiedziami oraz mową ciała. Miałem go za najbardziej ogarniętego z całego towarzystwa. Już lepiej żeby wystawiali Bałazinskiego to kontaktu z mediami gość jest tam najbardziej ogarnięty. Słabo to wygląda naprawdę.
o to to

przyznam że nie miałem okazji do tej pory oglądać pana Tomka na zywo , czasem przeczytałem jakąś publicystyke , więc miałem mylny obraz jego osoby

myślałem że na tle Elona Muska dla ubogich pompującego medialnie swój startup , oraz adekwatnie inteligentnego do swojej pozycji społecznej (kopacz piłki) Kuby , pan Tomek , to jakiś gwarant poziomu całokształtu "trio"

zobaczyłem jednak aroganckiego narcystycznego bufona , który przede wszystkich dbał o to żeby dobrze WYBRZMIAŁO jego zaangażowanie w uratowanie klubu
Odpowiedz cytując
Obserwator
Member

Od: 01.2004

Stary 15.06.2022, 23:28
MaLk napisał(a):Wyświetl post
Każdy z nich wyglądał, jakby był tam za karę, wbrew swojej woli
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
Mnie jednak najbardziej rozczarował TJ swoimi wypowiedziami oraz mową ciała. Miałem go za najbardziej ogarniętego z całego towarzystwa.
A co jeśli to prawda? Co by wynikało dla klubu z tego, że oni/on naprawdę byli tam wbrew swej woli i po tym co się działo w klubie i wokół klubu przez ostatni rok z okładem i po tym co się wylało w ostatnich tygodniach postanowili/postanowił "a co tam - powiem co myślę i zawijam się z tego bałaganu".

To byłby dobry czy zły scenariusz?
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 16.06.2022, 00:05
Obserwator napisał(a):Wyświetl post
A co jeśli to prawda? Co by wynikało dla klubu z tego, że oni/on naprawdę byli tam wbrew swej woli i po tym co się działo w klubie i wokół klubu przez ostatni rok z okładem i po tym co się wylało w ostatnich tygodniach postanowili/postanowił "a co tam - powiem co myślę i zawijam się z tego bałaganu".

Zadaj to pytanie Kasi
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.06.2022, 04:29
Obserwator napisał(a):Wyświetl post

Odpowiedź jest prosta, jeśli mają dość to i tak nic z tego nie będzie więc lepiej żeby już szukali kupca. A do czasu aż go nie znajdą zatrudnili poważnego prezesa menagera który będzie zarządzał tym bałaganem dopóki się chętny nie znajdzie. Miłościwie nam panujący schodzą ze świecznika i zajmują się swoimi sprawami i wszyscy są zadowoleni włącznie z kibicami którzy w ostatnich dniach są traktowani jak kompletni idioci przez naszych kochanych właścicieli.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów