The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2022, 22:13
Od gadania niestety nic się nie zmieni, ani niczego nie przybędzie. Mam wrażenie, że niektórzy z powodu błędów kapitana chcą po prostu wywrócić łajbę! Nikt nie twierdzi, że zarząd nie popełnił błędów, ale wydaje mi się, że wylano już tyle pomyj, że dalsze bicie piany może nam bardziej zaszkodzić niż pomóc. Kuba przeżywa spadek tak samo jak my, pewnie nawet bardziej, zwłaszcza, że ryzykuje bezpowrotną utratę kasy, którą zainwestował w ratowanie klubu. Staram się oceniać sytuację obiektywnie i emocje dzisiaj niewiele zmienią. Dodatkowo mam nieodparte wrażenie, że niektóre ataki na zarząd są inspirowane z zewnątrz, przez osoby , które byłyby zainteresowane rozpieprzeniem klubu, a potem jego przejęciem za symboliczną złotówkę. Być może inspiracje pochodzą od tego szwedzkiego menela lub skośnookiego cwaniaczka z parasolką - wg mnie byli to ludzie podstawieni przez środowisko kibolskie, żeby jako słupy przejęli klub, a gdy sprawa przycichnie...
Przypominam, że z zeznań Miśka oraz Dukata wynika, że środowisko to okradało nasz klub na potęgę, nie brzydziło się nawet współpracy z sąsiadką i to na najwyższym szczeblu i prawdopodobnie mieli głęboko w dupie, w której lidze byśmy grali, ważne, że narkobiznes by się dalej kręcił!

KOALIK, już Ci odpisywałem, że nie. Jeśli masz na myśli Pana Trenera Smudę, to bez krępacji przyznaję, że zawsze go popierałem i będę popierał, bo moim zdaniem to był jeden z najlepszych trenerów, jaki nam się przytrafił. Dyzma to musiał być Twój tatuś, bo trzeba nie lada umiejętności, żeby spłodzić takiego kretyna , jak ty, jesteś tak tępy, że szkoda sobie na Ciebie strzępić języka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów