|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ale o co wam chodzi?Chcieliście przeprosin to dostaliście i to nie w formie tweeta czy oświadczenia na oficjalnej stronie tylko na żywo na stadionie.Chcieliście żeby się kajał no to się kajał.Chcieliście go jebać,sam się zjebał.Wyszedł z nory tak jak się tego niektórzy domagali.
Ja mimo wszystko zamiast tego wolał bym usłyszeć jaki mają plan na najbliższy sezon-dwa bo my kibice mogliśmy się czarować do meczu z Radomiakiem że uda się utrzymać ale oni to powinni już od dwóch miesięcy układać scenariusz na wypadek s.......enia się z ekstraklasy.Można było kazać Brzęczkowi układać listę zawodników nie tylko na następny sezon w najwyższej lidze ale i na wszelki wypadek przygotować listę takich na pierwszą ligę.Poszukiwania dyrektora sportowego powinny trwać już od momentu zwolnienia Pasiecznego a może i nawet wcześniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja Brzęczka nie bronię.Już pisałem że nie jest to mój wymarzony trener.Cały czas mam nadzieję że zwycięży u niego chłodna kalkulacja i mając na uwadze że wciąż może wiele stracić odejdzie.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wątpię w jego chłodną kalkulację, bo to chyba obok Probierza najlepszy przykład napompowanego medialnie i przereklamowanego trenera w na całej karuzeli trenerskiej. Niestety nie liczę również na chłodną kalkulację ze strony Właścicieli i Zarządu więc zapewne misja budowania drużyny do rozgrywek 1.ligi zostanie powierzona Jurkowi. Nie jestem profesjonalnym piłkarzem ale dla mnie osobiście byłoby to demotywujące słuchać oczekiwań od trenera, który właśnie z hukiem spuścił klub, bo gdzie tu de facto upatrywać autorytetu w trenerze?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To że trener po spadku zostaje nie będzie żadnym nowym zjawiskiem, szczególnie w obliczu tego że podnosi się multum innych czynników decydujących o spadku. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|