The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2022, 12:38
Ale o co wam chodzi?Chcieliście przeprosin to dostaliście i to nie w formie tweeta czy oświadczenia na oficjalnej stronie tylko na żywo na stadionie.Chcieliście żeby się kajał no to się kajał.Chcieliście go jebać,sam się zjebał.Wyszedł z nory tak jak się tego niektórzy domagali.
Ja mimo wszystko zamiast tego wolał bym usłyszeć jaki mają plan na najbliższy sezon-dwa bo my kibice mogliśmy się czarować do meczu z Radomiakiem że uda się utrzymać ale oni to powinni już od dwóch miesięcy układać scenariusz na wypadek s.......enia się z ekstraklasy.Można było kazać Brzęczkowi układać listę zawodników nie tylko na następny sezon w najwyższej lidze ale i na wszelki wypadek przygotować listę takich na pierwszą ligę.Poszukiwania dyrektora sportowego powinny trwać już od momentu zwolnienia Pasiecznego a może i nawet wcześniej.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 24.05.2022, 18:43
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ale o co wam chodzi?Chcieliście przeprosin to dostaliście i to nie w formie tweeta czy oświadczenia na oficjalnej stronie tylko na żywo na stadionie.Chcieliście żeby się kajał no to się kajał.Chcieliście go jebać,sam się zjebał.Wyszedł z nory tak jak się tego niektórzy domagali.
Ja mimo wszystko zamiast tego wolał bym usłyszeć jaki mają plan na najbliższy sezon-dwa bo my kibice mogliśmy się czarować do meczu z Radomiakiem że uda się utrzymać ale oni to powinni już od dwóch miesięcy układać scenariusz na wypadek s.......enia się z ekstraklasy.Można było kazać Brzęczkowi układać listę zawodników nie tylko na następny sezon w najwyższej lidze ale i na wszelki wypadek przygotować listę takich na pierwszą ligę.Poszukiwania dyrektora sportowego powinny trwać już od momentu zwolnienia Pasiecznego a może i nawet wcześniej.
No popatrz, nie sądziłem, ze się kiedykolwiek z Tobą zgodzę. Oczywiście oprócz brzeczyszczykiewicza który licencje znalazł w „czipsach”
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.05.2022, 08:33
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
No popatrz, nie sądziłem, ze się kiedykolwiek z Tobą zgodzę. Oczywiście oprócz brzeczyszczykiewicza który licencje znalazł w „czipsach”
Ja Brzęczka nie bronię.Już pisałem że nie jest to mój wymarzony trener.Cały czas mam nadzieję że zwycięży u niego chłodna kalkulacja i mając na uwadze że wciąż może wiele stracić odejdzie.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 25.05.2022, 09:34
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Ja Brzęczka nie bronię. Już pisałem że nie jest to mój wymarzony trener. Cały czas mam nadzieję że zwycięży u niego chłodna kalkulacja i mając na uwadze że wciąż może wiele stracić odejdzie.
Wątpię w jego chłodną kalkulację, bo to chyba obok Probierza najlepszy przykład napompowanego medialnie i przereklamowanego trenera w na całej karuzeli trenerskiej. Niestety nie liczę również na chłodną kalkulację ze strony Właścicieli i Zarządu więc zapewne misja budowania drużyny do rozgrywek 1.ligi zostanie powierzona Jurkowi. Nie jestem profesjonalnym piłkarzem ale dla mnie osobiście byłoby to demotywujące słuchać oczekiwań od trenera, który właśnie z hukiem spuścił klub, bo gdzie tu de facto upatrywać autorytetu w trenerze?
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.05.2022, 10:00
_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem profesjonalnym piłkarzem ale dla mnie osobiście byłoby to demotywujące słuchać oczekiwań od trenera, który właśnie z hukiem spuścił klub, bo gdzie tu de facto upatrywać autorytetu w trenerze?
Co by mówić o Brzeczku, ma on jeszcze markę na rynku. W przeszłości pozbierał się po większych dramatach więc chciałoby się wierzyć że i tym razem tak będzie. Zresztą, nie pozostaje nam nic innego. Dopóki właściciele go nie wywala a to - jak wiemy szybko nie nastąpi.

To że trener po spadku zostaje nie będzie żadnym nowym zjawiskiem, szczególnie w obliczu tego że podnosi się multum innych czynników decydujących o spadku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów