|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Dziwnie się dzisiaj czuję, kończy się coś wielkiego... https://www.youtube.com/watch?v=GJ9BIRI7FxA
Aż się łezka w oku kręci... Tyle lat wspomnień...
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.05.2022 o godz. 09:36.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla mnie to jest najlepszy filmik podsumowujący czasy Wielkiej Wisły: https://www.youtube.com/watch?v=GJ9BIRI7FxA
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.05.2022 o godz. 10:01.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po dzisiejszej grze jak nie wyjebia tego pseudo trenera to ja juz nie wiem..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja jestem zdania ,że dobry trener nawet z relatywnie słabymi piłkarzami może zrobić drużynę ,czego przykładem jest trener Warty.
Brzęczek nie odcisnął na tej drużynie żadnego pietna , może grali trochę lepiej niż za Guli , ale to nie było zbyt trudne zadanie . Może od braku taktyki i pomysłu na grę jeszcze gorsze było to ,że Brzęczek nie potrafił mentalnie tej drużyny nastawić ,żeby wygrywali, aby konsekwentnie szli po swojei jeszcze bardziej boli to ,że w kilku meczach prowadziliśmy i przy dobrym zarządzaniu , można było te mecze wygrać, ale jak się prowadzi i nie ma koncentracji albo nagle przestaje się grać jak z Piastem czy Radomiakiem to się tak kończy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Rafał Boguski ma w sobie więcej zaangażowania i walki niż Kliment/Skvarka/Savić/Fazlagić/Młyński razem wzięci. czaro - nie będę oceniał czy istnieje hipotetyczny trener który być może by nas utrzymał. Jest to kompletnie bez sensu, bo raz że nie sprawdzalne, a dwa - wielu trenerów nas olało po Guli (np. Brosz, który moim zdaniem jest lepszym trenerem od Brzęczka czy Guli). Jest to nieweryfikowalne .......enie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 19:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Trener może odbudować psychicznie pilkarzy, ale nie zrobi z ....y walczaka.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@wolfy
@AS82 Mają umiejętności czy ich nie mają, dla mnie są pozorantami. Nie rozumiem jak można zarabiać kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i przejść obok meczu jak niektórzy dzisiaj. Zero szacunku do kibiców, do siebie zresztą też nie wspominając już o honorze czy wstydzie. Odechciewa się wszystkiego po takim meczu i całym sezonie.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 21.05.2022 o godz. 22:38.
![]()
Gegenpressing!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|