The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2022, 16:40
aNouc napisał(a):Wyświetl post
To jest spojrzenie jednej strony czyli Piotra Obidzińskiego, także z dystansem do tego podchodzić, aczkolwiek z pewnością część jest prawdą.

PS. Choćby prezes Socios wskazał, że Piotr Obidziński wcale taki super nie był, i ma sporo za uszami
nie odsądzałbym Obidzińskiego od czci i wiary
tylko dlatego, że Warszawiak

z drugiej strony wieści o "trudnym" charakterze JB i wynikających z tego problemach są tajemnicą poliszynela

ps. co do tego co powiedział prezes socios jakieś szczegóły gdzieś coś czy tylko rzucimy psu kiełbasę "że ma sporo za uszami"
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.05.2022, 17:41
emjot napisał(a):Wyświetl post
nie odsądzałbym Obidzińskiego od czci i wiary
tylko dlatego, że Warszawiak

z drugiej strony wieści o "trudnym" charakterze JB i wynikających z tego problemach są tajemnicą poliszynela

ps. co do tego co powiedział prezes socios jakieś szczegóły gdzieś coś czy tylko rzucimy psu kiełbasę "że ma sporo za uszami"
Obidziński totalnie zepsuł kontakty z miastem, które są ważne m.in. z powody zadłużenia, narobił sobie też wrogów wśród osób pomagających klubowi. Więcej info od serka, ale pisał już o tym, można poszukać. Dawid te konktakty z miastem naprawił.

Nie piszę że Obidziński nie ma racji, ale kilka spraw podobno mocno zepsuł.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.05.2022 o godz. 17:45.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Cycu
Senior Member

Od: 09.2019

Stary 20.05.2022, 20:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Obidziński totalnie zepsuł kontakty z miastem, które są ważne m.in. z powody zadłużenia...

Dawid te konktakty z miastem naprawił...
Dawid naprawił kontakty, ale klub na tym nic nie zyskał, tak przynajmniej wynika z wywiadu:

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...rofesjonalizmu

Obidziński za to zarobił 1 mln zł rocznie za sprzedanie lóż, w których przedtem siedzieli za darmo przedstawiciele miasta i on ich wywalił, dlatego potem były te chłodne relacje. Przynajmniej ja to tak zrozumiałem.

Za wynajem stadionu płaciliśmy jak za woły i Dawid nic nie zmienił w tej kwestii. Miasto nas doi do dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 20.05.2022 o godz. 22:03.
Gegenpressing!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 21.05.2022, 08:30
Obidziński totalnie zepsuł kontakty z miastem, które są ważne m.in. z powody zadłużenia, narobił sobie też wrogów wśród osób pomagających klubowi. Więcej info od serka, ale pisał już o tym, można poszukać. Dawid te konktakty z miastem naprawił.

Nie piszę że Obidziński nie ma racji, ale kilka spraw podobno mocno zepsuł.
a jak bardzo brat naprawił te kontakty
bo mnie się wydaje że wcale, lub prawie wcale
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.05.2022, 11:02
emjot napisał(a):Wyświetl post
a jak bardzo brat naprawił te kontakty
bo mnie się wydaje że wcale, lub prawie wcale
Gadaj z serkiem albo innymi ludźmi którzy są bliżej klubu. To że się poprawiły widać choćby po braku krzywych akcji na sesjach RM, obniżce w czasie Pandemii i tym że w ogóle chcą z nami rozmawiać. Za Obiego była otwarta wojna która przeciekała do mediów, ale widzę że krótka pamięć...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 11:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 21.05.2022, 17:34
Gadaj z serkiem albo innymi ludźmi którzy są bliżej klubu. To że się poprawiły widać choćby po braku krzywych akcji na sesjach RM, obniżce w czasie Pandemii i tym że w ogóle chcą z nami rozmawiać. Za Obiego była otwarta wojna która przeciekała do mediów, ale widzę że krótka pamięć...
ad personam? no ba wszak to tradycja tego forum
pamięć mam dobrą i pewność mam, że ta "poprawa" wynika z tego, że Wisła łaskawie zaczęła płacić za wynajem, czyli robić to czego miśkoidy nie miały w planach

jakoś ocieplenia kontaktów nie widać
przynajmniej z mojej perspektywy

zimne relacje z nielubianym partnerem
któremu nie można w tym momencie nic zrobić bo placi
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 21.05.2022, 18:08
Nie było bardziej bandycko, tylko wtedy było bandycko, a teraz nie jest. Kropka.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów