The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.05.2022, 16:00
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
Czytania ze zrozumieniem naucz się ty mega cymbale. Proponuję zacząć od mojego podpisu, który się znajduje poniżej (mam wątpliwości czy go znajdziesz biorąc pod uwagę twoje ograniczone możliwości intelektualne)

Nie odnoszę się tylko do twojego wpisu cymbale, tylko ogólnie do wszystkich (twój jest któryś z kolei cymbale), gdzie ludzie obawiają się odejścia 29-letniego Jugola z kiepską motoryką. O taki towar to prezesi klubów Ekstraklasy będą się bić, zapewne tak jak się bili o Forbsa i Klimenta, których to mieli zazdrościć. Z tym matole odlatujesz. Niech ten Poletanović wygra z Wisłą więcej meczów niż 1 na 10 w których wystąpił. Wtedy się będzie może można obawiać, że ktoś wyłoży za niego jakieś pieniądze, nie teraz gdy Radecki i Łukasik rozgromili środek pola, który stworzył z Plewką.
Moment, przecież Ci pokazałem że to Ty jesteś cymbałem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem . Po po kiego też mnie cymbale cytujesz jeśli nie chcesz wchodzić ze mną w dyskusję i czemu cymbale dołączasz do jakiejś grupy moją osobę(mimo że do niej nie należę i nie chcę należeć)? Zastanów się nad sobą i nad swoimi możliwościami intelektualnymi, bo jak widać wszystko Cię przerasta. O meritum nie będę dyskutował, bo musiałbyś najpierw dowiedzieć się co to jest górna połowa tabeli . Potem musiałbyś oglądać ekstraklasę i musiałbyś wiedzieć kto tworzy środek pola w zespołach 6-7--8. Wszystko przed Tobą, ale po tym co tutaj tworzysz widzę że mam do czynienia z totalnym pajacem .

A tutaj perełka(!):

A to forum jest od dawna ściekiem, prymitywy od razu ubliżają za odmienną opinię na temat jakiegoś piłkarza, nie mogąc znieść cudzego zdania.
Gość nie mógł się lepiej podsumować. Pochwaliłem jednego piłkarza, a ten cymbał wściekły atak... Takiemu ściekowi wielkie nie .
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 20.05.2022 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 20.05.2022, 16:43
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
rzygi
Cały dzień przygłupie myślałeś by wyprodukować taki wysryw? Prącie masz nadal sztywne, bo naubliżałeś człowiekowi przez Internet?

Podsumowaniem twojej żałosnej osoby i zdolności czytania ze zrozumieniem jest to, jak skompromitowałeś się na tym forum 4 lat temu, gdy przez kilka miesiący płakałeś, że Wisła nie może przedłużyć kontraktu z Carlitosem. Płakałeś codziennie, że odejdzie za darmo. Ludzie ci wklejali przepisy PZPN, mówiące że Wisła może go przedłużyć do 31 marca, a ty idioto ich nie rozumiałeś i dalej płakałeś, aż do czasu gdy został sprzedany do Legii.

Więc jesteś przygłupie - For_FuN_ - marnym człowieczkiem skompromitowanym w całości na tym forum.

Tak więc zrób mi tę przysługę i nie kieruj już do mnie swoich gównowpisów. W taki sposób to rozmawiaj sobie z żulami z rynsztoku z którego pochodzisz.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.05.2022, 18:01
Tak więc zrób mi tę przysługę i nie kieruj już do mnie swoich gównowpisów. W taki sposób to rozmawiaj sobie z żulami z rynsztoku z którego pochodzisz.
Czy leci z nami moderator? I wszystkie te inwektywy z powodu pochwały piłkarza i z powodu użycia normalnego słowa jakim jest cymbał . Intelektualne dno to mało powiedziane.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów