The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
gizmo
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 11:17
Wpierw bandyci teraz rodzina zarządza Wisłą... dobrze, że nie włoska rodzina

A i tak najbardziej denerwuje mnie ten Jaro Królewski. Zbyt pewny siebie i uważa, że nic się wielkiego nie stało.

Jak w biznesie: trudno nie udało się, uda się następnym razem. Popełniliśmy błąd, zawalony projekt, no trudno zrobimy Feedback i burze mózgów i zaraz znajdziemy rozwiązanie i po sprawie. Po co tyle wrzasku.

Otóż nie, to tak nie działa. Wisłę czeka rok grania na zapleczu Ekstraklasy, piłkarze odejdą, stracimy kilka mln od C+, a przede wszystkim straciliśmy honor.

Każda drużyna z I ligi będzie się dodatkowo motywować na mecz z Wisłą. Będą chcieli udowodnić, że nas pokonają, że ta słynna Wisła nie taka straszna i jest do ogrania. A jak wiemy Wisła nie ma kim grać!

Nie można żyć i jechać na tym co było, mecze z Realem Madryt, z Barceloną, z Parmą, z Schalke itd pamiętamy, ale to już przeszłość, liczy się to co tu i teraz. Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz.

Jak Królewski ma zamiar zainwestować swoje pieniądze z firmy Synerise i kupić paru dobrych piłkarzy opłacić sztab szkoleniowy, to świetnie a jak nie to jak on to sobie wyobraża, ciekaw jestem jego planu.

Brzęczek nie jest takim złym trenerem, w pewnych momentach dobrze się tę grę oglądało, ale potrzebne są nowe transfery.

Mam nadzieję, że w Wiśle będą grać Polacy.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez gizmo : 18.05.2022 o godz. 11:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów