|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wpierw bandyci teraz rodzina zarządza Wisłą... dobrze, że nie włoska rodzina
A i tak najbardziej denerwuje mnie ten Jaro Królewski. Zbyt pewny siebie i uważa, że nic się wielkiego nie stało. Jak w biznesie: trudno nie udało się, uda się następnym razem. Popełniliśmy błąd, zawalony projekt, no trudno zrobimy Feedback i burze mózgów i zaraz znajdziemy rozwiązanie i po sprawie. Po co tyle wrzasku. Otóż nie, to tak nie działa. Wisłę czeka rok grania na zapleczu Ekstraklasy, piłkarze odejdą, stracimy kilka mln od C+, a przede wszystkim straciliśmy honor. Każda drużyna z I ligi będzie się dodatkowo motywować na mecz z Wisłą. Będą chcieli udowodnić, że nas pokonają, że ta słynna Wisła nie taka straszna i jest do ogrania. A jak wiemy Wisła nie ma kim grać! Nie można żyć i jechać na tym co było, mecze z Realem Madryt, z Barceloną, z Parmą, z Schalke itd pamiętamy, ale to już przeszłość, liczy się to co tu i teraz. Jesteś tak dobry jak Twój ostatni mecz. Jak Królewski ma zamiar zainwestować swoje pieniądze z firmy Synerise i kupić paru dobrych piłkarzy opłacić sztab szkoleniowy, to świetnie a jak nie to jak on to sobie wyobraża, ciekaw jestem jego planu. Brzęczek nie jest takim złym trenerem, w pewnych momentach dobrze się tę grę oglądało, ale potrzebne są nowe transfery. Mam nadzieję, że w Wiśle będą grać Polacy. Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez gizmo : 18.05.2022 o godz. 11:20.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|