The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2022, 10:57
ciastek88 napisał(a):Wyświetl post
Skąd mamy przekonanie , ze Ondrasek będzie chciał kopać się po czole w I lidze za niższą kasę ? Wystarczy , że TRIO nawijało makaron na uszy kibicom. Nawijania na uszy makaronu przez piłkarzy tym bardziej nie kupuję. Według mnie nie ma szans żeby Ondrasek został na 1 lige - i to nie dlatego , że Wisła go nie chce
Sam to deklaruje, że chce zostać.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,2...-glowacki.html

Ondrasek chce zostać w Wiśle Kraków. "Nigdzie się nie wybieram"
Teraz przed Wisłą kluczowe tygodnie. Mniej więcej w połowie czerwca powinny rozpocząć się przygotowania do kolejnej batalii. A Wisłę czeka spora rewolucja. Ondrasek potwierdził jednak, że chce zostać w klubie. - Ja się nigdzie nie wybieram. Jestem w domu. Wróciłem do tego klubu, bo go kocham. Chcę dla niego jak najlepiej. Jestem dumny, że dostałem tę szansę. Ale jesteśmy w sytuacji takiej, jaka jest. Mam jeszcze rok kontraktu. To pytanie do klubu, jaki ma w ogóle plan. Moja przyszłość jest w rękach klubu – powiedział.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów