|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja się obawiam, że pozostanie Brzęczka po nieudanym ratowaniu ligi pogłębi problem :/ Tego się obawiam, to jest szalenie trudna decyzja.
W zasadzie Brzęczek nie ma nic na swoją obronę. Bo 1 wygraną na tyle spotkań to nawet Tedi z Wrocławia ogarnąłby. Jasne dostał zespół rozbity, ale po serii 10 oklepów Skowronek i później Hyballa również dostali rozbite drużyny. Nie mówimy tutaj o niewiadomo jakiej gonitwie z dna tabeli, to była kwestia 2-3 zwycięstw JEDYNIE. Tutaj prócz umiejętnosći zabrakło zdecydowanie WALKI na całego - tego nie było, tak jak psiałem wielokrotnie - mental padł totalnie. Mieliśmy dużo okazji do zapunktowania: JAgiellonia, Płock, Radom czy nawet Wrocław... Dostaliśmy naprawdę gościa z innej planety jakim jest GIO, dodatkowo Fernandez dochodził do siebie. Ciężko mi to wszystko wytłumaczyć i poukładac w głowie. Skoro Brzęczek z Sobolem nie potrafili zmobilizować drużyny do walki o życie to co będzie w 1 lidze? Tylko nadzieja w przygotowaniach, bo wtedy już nie będzie wymówek przy założeniu, że będziemy mieć paru zawodników z podstawowej jedenastki. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|