|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiele nazwisk się tu przewinęło, ale chyba wszyscy zapomnieliście o Piotrze Starzyńskim. Mam nadzieję, że uda nam się go utrzymać w klubie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nawet zakładając, że ściągniemy Drzazgę, to duet Drzazga-Sobol to za mało, bo Krzysiek jest niestety szklany i pewnie zagra tylko kilka, może kilkanaście meczy w sezonie. Niższe polskie ligi oczywiście też muszą zostać przeczesane w poszukiwaniu innego, ale ja bym poszedł w niższe ligi hiszpańskie (Carlitos, Angulo, Imaz...), portugalskie, francuskie itd. Dobry napastnik praktycznie sam może zagwarantować awans.
edit: Oczywiście zakładając rozwiązanie kontraktów z Klimentem (na 100%) i Ondraskiem (prawdopodobne). Fernandez, nawet jeśli zostanie, to bardziej ofensywny pomocnik. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak mu powiedzą, ile są w stanie mu zapłacić, to mu się odwidzi.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jak dobrze liczę mamy 39 zawodnikow na kontraktach wraz z wypożyczonymi. Z tego jakiś 20 zawodników under 23. Większość nie zostanie, bo i po co nam aż tylu zawodników? I tak trzeba na gotowi ściągnąć 5-6 weteranów ligowych boisk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
odpalać wszyscy Football Managera i wynajdować perełki z całkego świata. Brożek i Głowa sami nie dadzą rady!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To fajnie, my też tak zróbmy.
Przy okazji Arek Głowacki z Pawłem Brożkiem mogliby jeździć po odpustach po Małopolsce i tam robić konkursy rzutów karnych na parkingu pod kościołem. Co lepszych można spróbować w sparingu w ataku. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|