|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Koledzy,
podoba mi się, że rozmawiamy o kluczowej przyczynie spadku, tj. trenerze Hyballi, ale czas poszerzyć rozważania o inne istotne czynniki. 1. Jadczak - wiadomo, wróg nr 1, 2. Miga - złapał za rękę Fernandeza i okładał nią piłkarza Płocka, a film z tego wrzucił do sieci, 3. Buksa - zdrajca, gdybyśmy go sprzedali, nie byłoby długów i spadku, 4. Wzgarda dla legend - do dziś odbija nam się czkawką, 5. Inflacja i wojna - ceny za energię, to przez to odcinało naszym prąd w końcówkach spotkań, 6. Sędziowie, spółdzielnia, piłkarski poker - dobrze, że Kuba pogonił im kota, 7. Boniek, PZPN, bilety - jw., 8. Jeszcze raz dziennikarze, teraz wszyscy niewymienieni wyżej, habilitujący się z problemów Wisły, a źle jej życzący - nad tymi już pracuje Królewski, 9. Stanowski, weszło, Leśnodorski, Warszawka - zło najgorsze, 10. Obidziński albo ci gnoje z foot tracka, którzy przeinaczyli wywiad o Obidzińskim - koń trojański, tzn. warszawski, 11. Binarność i hierarchiczność polskiego życia społecznego - wykazuje ją konsekwentnie p. Królewski i każdego dnia pokazuje, że można inaczej, 12. Pasieczny - transfery transferami, ale niepotrzebnie się mądrzył na tym tt, 13. Zakłamywanie historii, uparte utrzymywanie przez jakiegoś kolesia na tt, że to Cracovia jest starsza - przez to prezes Jażdżyński nie mógł zająć się klubem, musiał dniami i nocami siedzieć w archiwum. To tylko moja lista, nie musicie się nią sugerować. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|