The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2022, 10:51
nero napisał(a):Wyświetl post
Moment bo ja coś przegapiłem. A co to takiego ten Brzęczek lub Sobol zrobił w Płocku?
Brzęczek pracował rok, Sobol spędził tam dwa lata. Jak się nie mylę byli jednymi z kilkudziesięciu trenerów w Płocku na przełomie kilku lat, zatem dlaczego niby Płock ma się dla nich jakoś specjalnie spinać na mecz ze Stalą?!

Mam wrażenie, że ktoś napiszę jedną brednie, a potem każdy ją powiela. Gdyby jeszcze Sobol tam spędził pół życia to dobra, piszcie sobie te bzdury o mobilizacji dla kogoś, ale tutaj? Jeden popracował rok, a drugi 2 lata, nic specjalnego.
Coś przegapiłes, jeśli się nie mylisz... No właśnie najpierw coś zweryfikuj i potem się wypowiadaj bo właśnie potem ktoś może powielać twoje brednie.

Nie, w Płocku nie było kilkudziesięciu trenerow na przełomie kilku lat lat tylko zaledwie osmiu od 2012 (nie licząc asystentow co przejmowali drużynę na jeden mecz) Brzęczek zrobił z Płockiem 5 miejsce co jest drugą najwyższą lokata tego klubu w historii, a dwa lata Sobola jako trenera to wcale nie jest mało żeby być osoba w pełni szanowana w klubie. Plus Soból zrobił najdłuższa serię zwycięstw (6) i był liderem z Płockiem.

Być może będą to mieli w dupie być może z szacunku dla tych dwóch Panów wiedząc że od tego będzie zależeć utrzymanie Wisły zepną się na ostatni mecz, tego nie wiem, ale myślę że jakieś kontakty w klubie naszych trenerów tam zostały.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów