KOALIK napisał(a):

TS Legendy - Ludwik Miętta-Mikołajewicz i Tadeusz Czerwiński (od tego wszystko się zaczęło) = Odnowiony TS - Marzena Sarapata i środowiska kibicowskie = Jakub Meresiński = Stechert Grouppe = Vanna Ly z ekipą = Święty Jakub z bratem i wujkiem + Jarek i Tomek = Socios = odnowiony TS - Dorota Gburczyk = klakierzy, obrońcy Sarapaty i braci, usłużni dziennikarze.
To lista hańby. Ludzi, którzy doprowadzili z pełną premedytacją do coraz bardziej realnego spadku.
Dla mnie ostatecznym potwierdzeniem było zatrudnienie mema na stanowisko udającego trenera.
Pisałem wielokrotnie - z odpadami z Rakowa nie da się naprawić klubu.
Dla mnie to będzie spadek zasłużony.
Za niesamowitą pogardę, za robienie sobie żartów z klubu, za stworzenie jednego wielkiego burdelu w klubie.
Jakub Błaszczykowski to symbol tego wszystkiego. Nie Sarapata, nie środowiska kibicowskie.
Miałeś gwiazdeczko z Dortmundu, bileterze, wiecznie obrażona primadonno ponad trzy lata na stworzenie podstaw normalności i to nie w Bundeslidze. Tylko w naszej amatorskiej lidze, która jest trzydziesta w Europie, a za nami w rankingach praktycznie są same pastuchy.
I co?
Zakpiłeś sobie z klubu. Za zatrudnienie brata i wujka nie może być najmniejszego szacunku...
Dziwił mnie ten wieloletni kult Świętego Jakuba (jeszcze z lat gry w Dortmundzie). W Wiśle grał krótko, był dodatkiem do prawdziwych piłkarzy.
Co sukcesy w Dortmundzie mają wspólnego z byciem legendą Wisły?
Byłem jednym z niewielu osób na tym forum, który od wielu miesięcy krytykował obecną sytuację i co?
Wiadomo, byłem atakowany przez różnych szkodników i ludzi odpowiedzialnych za prawdopodobny spadek. Polityka: zero krytyki i ciągłego klakierstwa nie sprawdziła się. Aktywiści Socios cały czas twierdzili, że wszystko jest super.
Dzisiaj widzimy.
Pytanie co dalej?
Trio powinno w trybie natychmiastowym odejść z klubu.
I tu dochodzimy do sedna.
Co dalej?
Wisła i jej marka zostały strasznie zniszczone w latach 16-18, więc można być pesymistą.
A pisałem, że Wisły już nie ma, kiedy mem zostawał udającym trenerem.
Coście zrobili z Wisłą, to nie ma słów.
Zniszczyliście taki klub.
Jakub Błaszczykowski grabarzem Wisły.
|
udostepniam , zeby ignorujacym koalika nie umknelo