The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Greg25
Senior Member

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.04.2022, 06:18
Nie przesadzajcie z tym Szotem, akurat wczoraj wcale nie zagrał żadnego kryminały, etatowo wyrzuca piłkę z autu, to murzyn mu się wpier..lił i z tego wyszło zamieszanie, akurat Cisse nie grzeszy intelektem, a Dawid to całkiem inteligentny człowiek i dodatkowo zagrał na nie swojej pozycji! Przy tym faulu niestety musiał tak zareagować, bo ta wrocławska pała z gwizdkiem by nie zareagowała na ewidentny faul i byłaby strata, za podobne nasi zawodnicy dostawali wczoraj kartki, u nich faule taktyczne Furmana, stemple nawet w polu karnym robili w czapkach niewidkach! Zostawcie Szota, bo robicie z niego na siłę kozła ofiarnego!!!

Wczoraj dla odmiany kompletnie obnażył się za to nasz drużynowy Penis. Przypomnę, że Gula chciał go na siłę w drużynie, ja wręcz odniosłem wrażenie, że on miał być tym brakującym trybikiem do układanki Guli, wczoraj w pierwszej połowie był 12-tym zawodnikiem Płocka!Ten gość nic nie ogarnia, ani nie pomaga w rozegraniu, ani kompletnie nic nie broni, ta dziura w środku w pierwszej połowie, to jego zasługa!

Słabo zagrał też Savic, moim zdaniem słusznie zdjęty, bo kręcił się w kółko i nic z tego nie wynikało.

Widać, że Elvis to facet z jajami, inna piczka prawdopodobnie pobiegła by do sędziego zarzekając się, że nie było ręki, ten gość naprawdę nosi spodnie i myślę, że odrobi ten błąd, wynikający chyba ze zmęczenia, odrobi z nawiązką w kolejnych meczach!

Odpowiadam nieogarom, wiem zostały już tylko cztery!!!

Spinamy poślady i wspieramy za wszelką cenę naszą drużynę i każdego zawodnika!!! Wierzymy do końca, panienki niech zostaną w domach i z dala od klawiatur komputerowych!!!
Powód: popełnił aszybku...
Ostatnio edytowane przez Greg25 : 26.04.2022 o godz. 06:21.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.04.2022, 06:59
Greg25 napisał(a):Wyświetl post

Wczoraj dla odmiany kompletnie obnażył się za to nasz drużynowy Penis. Przypomnę, że Gula chciał go na siłę w drużynie, ja wręcz odniosłem wrażenie, że on miał być tym brakującym trybikiem do układanki Guli, wczoraj w pierwszej połowie był 12-tym zawodnikiem Płocka!Ten gość nic nie ogarnia, ani nie pomaga w rozegraniu, ani kompletnie nic nie broni, ta dziura w środku w pierwszej połowie, to jego zasługa!

Dokładnie. Ja nie wiem po co ten gość jest na boisku. W środku pola w pierwszej połowie mieliśmy lej po bombie atomowej. Brzeczek go zdjął, wszedł tam Manu, który jest piłkarzem niebiegajacym, a i tak w drugiej połowie opanowalismy środek pola
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.04.2022, 07:08
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Ja nie wiem po co ten gość jest na boisku. W środku pola w pierwszej połowie mieliśmy lej po bombie atomowej. Brzeczek go zdjął, wszedł tam Manu, który jest piłkarzem niebiegajacym, a i tak w drugiej połowie opanowalismy środek pola
Bo Poletanovic zrozumiał że jest sam i zaczął zapierdalać
Dla mnie w ogóle jest całkowicie niezrozumiałe jak można wyjść od początku meczu linia pomocy w której 3 ( skrzydłowi i Fernandez )gości nie biega do obrony wcale, a 4 jest fizycznie słabiutki i widać że się póki co nie odnajduje w tej siłowej lidze
Za to jak graliśmy w pierwszej połowie defensywnie czy pressingiem to nam się ta pierwsza liga po prostu nalezy
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów