|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tym Szotem, akurat wczoraj wcale nie zagrał żadnego kryminały, etatowo wyrzuca piłkę z autu, to murzyn mu się wpier..lił i z tego wyszło zamieszanie, akurat Cisse nie grzeszy intelektem, a Dawid to całkiem inteligentny człowiek i dodatkowo zagrał na nie swojej pozycji! Przy tym faulu niestety musiał tak zareagować, bo ta wrocławska pała z gwizdkiem by nie zareagowała na ewidentny faul i byłaby strata, za podobne nasi zawodnicy dostawali wczoraj kartki, u nich faule taktyczne Furmana, stemple nawet w polu karnym robili w czapkach niewidkach! Zostawcie Szota, bo robicie z niego na siłę kozła ofiarnego!!!
Wczoraj dla odmiany kompletnie obnażył się za to nasz drużynowy Penis. Przypomnę, że Gula chciał go na siłę w drużynie, ja wręcz odniosłem wrażenie, że on miał być tym brakującym trybikiem do układanki Guli, wczoraj w pierwszej połowie był 12-tym zawodnikiem Płocka!Ten gość nic nie ogarnia, ani nie pomaga w rozegraniu, ani kompletnie nic nie broni, ta dziura w środku w pierwszej połowie, to jego zasługa! Słabo zagrał też Savic, moim zdaniem słusznie zdjęty, bo kręcił się w kółko i nic z tego nie wynikało. Widać, że Elvis to facet z jajami, inna piczka prawdopodobnie pobiegła by do sędziego zarzekając się, że nie było ręki, ten gość naprawdę nosi spodnie i myślę, że odrobi ten błąd, wynikający chyba ze zmęczenia, odrobi z nawiązką w kolejnych meczach! Odpowiadam nieogarom, wiem zostały już tylko cztery!!! Spinamy poślady i wspieramy za wszelką cenę naszą drużynę i każdego zawodnika!!! Wierzymy do końca, panienki niech zostaną w domach i z dala od klawiatur komputerowych!!! Powód: popełnił aszybku...
Ostatnio edytowane przez Greg25 : 26.04.2022 o godz. 06:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dla mnie w ogóle jest całkowicie niezrozumiałe jak można wyjść od początku meczu linia pomocy w której 3 ( skrzydłowi i Fernandez )gości nie biega do obrony wcale, a 4 jest fizycznie słabiutki i widać że się póki co nie odnajduje w tej siłowej lidze Za to jak graliśmy w pierwszej połowie defensywnie czy pressingiem to nam się ta pierwsza liga po prostu nalezy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|