|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Arkadiusz ma rację. Wydajemy kasę na miernoty zamiast dwa trzy dobre, drogie transfery zawodników, którzy pociągnęliby grę drużyny. Manu Fernandez czy teraz Gio robią różnicę. Niestety też byłem zadowolony z transferów Skvarki Klimenta czy Hugiego a już najbardziej z Młyńskiego. Jak się skończyło widzimy niestety
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
Nie wiem czy to miernoty bo z meczu na mecz pod batuta Wuja wychodzi, ze jednak potrafia grac. Trza ich tylko troche podstroic i nawet z Mlynskiego bedzie puzon czy inne skrzypki wiadace na swoich pozycjach! Progres formy jest zayebisty alibo wiekszy! Nawet "szczylac" umimy. Nie bede sie bawil w matematyka bo to moja pieta achillesowa. Ale kalkulatorem se wyliczylem, ze w dwoch osttanich meczach mamy srednia zdobytych goliu 3 (slowie; TRZY) na mecz przy poprzedniej sredniej AZ 0.96 bramki na jedno spotkanie!...a te dwa mecze to nie byly z jakimis ogorami... I kto tu ma mowic jeszcze o jakiejs wizji spadku!? Od grudnia twierdze (i nie wycofuje sie z tych slow) ze w finalnej tabeli pod nami bedzie co najmniej cztery z zespolow; Mielec, Warta, Lubin, Slask, BBN, Leczna..........jeszcze (na dzien dzisiejszy) dla pewnosci dorzuce do worka; parchy i Jage (aby mnie potem nie wymiano ![]() PS. Wszystkich czarnowidzow aby ukrocic ich bezkarne 3.14erdolenie o spadku wyzywam "na pojedynek"! Z kazdym kto przewiduje spadek wchodze w uklad; po utrzymaniu Wisly wplacacie jakas kwote na Socios. Ja w razie (co jest niemozliwee spadku deklaruje wplate podbnej kwoty na takie samo konto![]() Koalik do ciebie najbardziej pije w tym momencie! Wyjdz z nory i przyjmij wyzwanie!!
Ostatnio edytowane przez Uchodzca : 15.04.2022 o godz. 10:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|