The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2022, 08:34
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ogólnie w dupe można już sobie wsadzić usprawiedliwianie wyników , transferów i ogólnie całej degrengolady "nie maniem kasy"
Arkadiusz ma rację. Wydajemy kasę na miernoty zamiast dwa trzy dobre, drogie transfery zawodników, którzy pociągnęliby grę drużyny. Manu Fernandez czy teraz Gio robią różnicę. Niestety też byłem zadowolony z transferów Skvarki Klimenta czy Hugiego a już najbardziej z Młyńskiego. Jak się skończyło widzimy niestety
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.04.2022, 10:05
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Arkadiusz ma rację. Wydajemy kasę na miernoty zamiast dwa trzy dobre, drogie transfery zawodników, którzy pociągnęliby grę drużyny. Manu Fernandez czy teraz Gio robią różnicę. Niestety też byłem zadowolony z transferów Skvarki Klimenta czy Hugiego a już najbardziej z Młyńskiego. Jak się skończyło widzimy niestety

Nie wiem czy to miernoty bo z meczu na mecz pod batuta Wuja wychodzi, ze jednak potrafia grac. Trza ich tylko troche podstroic i nawet z Mlynskiego bedzie puzon czy inne skrzypki wiadace na swoich pozycjach!

Progres formy jest zayebisty alibo wiekszy! Nawet "szczylac" umimy. Nie bede sie bawil w matematyka bo to moja pieta achillesowa. Ale kalkulatorem se wyliczylem, ze w dwoch osttanich meczach mamy srednia zdobytych goliu 3 (slowie; TRZY) na mecz przy poprzedniej sredniej AZ 0.96 bramki na jedno spotkanie!...a te dwa mecze to nie byly z jakimis ogorami...

I kto tu ma mowic jeszcze o jakiejs wizji spadku!?

Od grudnia twierdze (i nie wycofuje sie z tych slow) ze w finalnej tabeli pod nami bedzie co najmniej cztery z zespolow; Mielec, Warta, Lubin, Slask, BBN, Leczna..........jeszcze (na dzien dzisiejszy) dla pewnosci dorzuce do worka; parchy i Jage (aby mnie potem nie wymiano

PS. Wszystkich czarnowidzow aby ukrocic ich bezkarne 3.14erdolenie o spadku wyzywam "na pojedynek"! Z kazdym kto przewiduje spadek wchodze w uklad; po utrzymaniu Wisly wplacacie jakas kwote na Socios. Ja w razie (co jest niemozliwee spadku deklaruje wplate podbnej kwoty na takie samo konto

Koalik do ciebie najbardziej pije w tym momencie! Wyjdz z nory i przyjmij wyzwanie!!
Ostatnio edytowane przez Uchodzca : 15.04.2022 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów