The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2022, 12:53
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Osobiście mam nadzieję że bez względu na rozstrzygnięcia tego sezonu to Brzeczka zobaczymy na ławce trenerskiej na seozn 22/23. Bez względu czy to w esa czy w 1 lidze.
Zdecydowanie tak. Potrzebujemy sensownej stabilizacji jak ryba wody. Nie do przecenienia jest również kwestia zaufania pomiędzy Kubą a Wujem. Wydaje się, że jest on jedyną osobą, która jest w stanie przekonać niezwykle upartego JB16 do pewnych kwestii.

A przykład Poletanovica pokazuje, w jakim miejscu jesteśmy. Zawodnik odpalony z Rakowa nakrywa czapką Kuveljica, Plewkę, Fazlagicia i Zukowa razem wziętych.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2022, 13:24
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
A przykład Poletanovica pokazuje, w jakim miejscu jesteśmy. Zawodnik odpalony z Rakowa nakrywa czapką Kuveljica, Plewkę, Fazlagicia i Zukowa razem wziętych.
Czy ja wiem czy to aż tak dziwne? Poletanivic ma takie CV ze on miałby miejsce 90% drużyn esa w 1 składzie. A większość naszych piłkarzyków to wielka piłkę to widziało, ale w TV

A to że Raków idzie jeszcze bardziej do przodu i wymienia ogniwa nie dziwi. Tam wiedzą że taka szansa na mistrzostwo może już się nigdy nie powtórzyć. Za Poletanivicia trafiło do nich 3 ośrodkowych pomocników w tym oknie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów