The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2022, 00:11
Uchodzca napisał(a):Wyświetl post
Nie pisalem o komunistach bo dla mnie dobry komunista to martwy komunista. Pamietaj, ze w PRL aby wykonywac niektore zawody trzeba bylo posiadac oprocz kwalifikacji wyuczonych specjalna "przepustke". Taka czerwona ksiazeczke czlonka odpowiedniej partii!...

A wracajc do meritum tematu, podobno ty masz niezbite dowody, ze katastrofa nie byla wynikiem zamachu.
Jeśli ci chodzi o członkostwo w PZPR , to chyba dalej można znaleźć w necie listę wszystkich posłów , działaczy itp. z ramienia PISu , którzy właśnie w PZPR byli , lub wspierali tamten ustrój.

Drugi raz piszę w tym wątku,że nie jest moim ani nikogo innego udowadnianie ,że zamachu nie było , trzeba udowodnić ,że zamach był. Tak to ja ci nie jestem w stanie udowodnić ,że nie istnieją krasnoludki albo ,że kosmici nie są zieloni.
Odpowiedz cytując
Uchodzca
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.04.2022, 08:30
AS82 napisał(a):Wyświetl post
J Tak to ja ci nie jestem w stanie udowodnić ,że nie istnieją krasnoludki albo ,że kosmici nie są zieloni.

No widzisz Super argument. A kto tobie udowdnil, ze niepozrna brzoza spwowdowala katasrofe......Krotka pilka: W takim razie co ciebie przekoanlo, ze to nie zamach?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów