|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
Powaznie? Obecnie nie wykluczam opcji "zamach"! A Ty jakie masz podstawy aby odbierac mnie prawo wyborcze? Zadam pytanie retoryczne; Co sie stalo, ze lemingi nagle przestaly jak pelikany lykac narracje ruska? Dlaczego "prawda" podawana obecnie przez strone ruska ad wojny nie jest taka sama prawda jak; "prawda" objawiona w raporcie Anediny i powielona przez ekspertow millerowych? Z czterech opcji: a). ruskie zawsze klamali, klamia i beda klamac. b). ruskie klamali (Smolensk) a teraz podaja prawde. c). ruskie ad Smolenska pisali prawde, teraz klamia. d). ruskie zawsze podaja prawde Zdecydowanie dla mnie najbardziej wiarygodnie brzmi puntk a! PS. Nie twierdze, ze byl to zamach ale nie moge tego wylkuczyc! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dobrze, zakładając że ruskie kłamią w tej kwestii - czy naprawdę Lech był aż tak istotną personą, że trzeba było ją usunąć? Jaroo1 napisał(a):
Ironia - znane Ci to pojęcie? ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
[QUOTE=azor;1580727]dobrze, zakładając że ruskie kłamią w tej kwestii - czy naprawdę Lech był aż tak istotną personą, że trzeba było ją usunąć?
Hmm. Trudno mnie oceniac "istote" Kaczynskiego Lecha dla Putina ale smiem twierdzic (UWAGA!! to moje subiektywne odczucie), ze byl dla "cara" bardziej niewygodny niz niejaki Nawalny, ktory sie "przez pomylke" czegos nalykal a (oczywista, oczywistosc) otocznie putina nie maczalo palcow we tem plynie ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|