|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Chcesz dyskutować ze mną, dyskutuj z tym, co ja napisałem, a nie z tym, co napisali inni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Próbowaliśmy się odgryzać, strzeliliśmy pięknego gola - na więcej nas nie stać. Pogoń nie rzuciła nam koła ratunkowego jak Lechia, tylko kowadło - i poszliśmy na dno. Po walce, ale gdzie my a gdzie oni... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W końcu ja w swojej wypowiedzi zarzuciłem, że autobusu nie potrafiliśmy porządnie postawić, a Ty z tego wykoncypowałeś, że moim zdaniem mieliśmy stłamsić i zabiegać Pogoń oraz grać jak z Lechem za Gduli... Cytat:
Naprawdę, to idiotyczne, żebym się teraz miał tłumaczyć z tego, czego nie napisałem, bo - nie pierwszy już raz na tym forum - za cholerę nie przyznasz, że się rąbnąłeś i pomyliłeś posty, na które odpowiadałeś albo coś nie doczytałeś. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
MaLk napisał(a):
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
No i gdzie tam wypatrzyłeś coś takiego:
wolfy napisał(a):
wolfy napisał(a):
Oczywiście, że napisałem o braku ambicji i zapieprzania (ale w obronie), nota bene uzupełniając to spekulacją, że takie były założenia taktyczne na ten mecz. Nigdy nie zarzucałem chłopakom, że nie zagrali otwartego meczu albo nie poszli na wymianę ciosów z Pogonią. Dorabiasz sobie coś, czego nie napisałem i z tym dyskutujesz. Powodzenia! |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|