|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Obwinianie Pasiecznego za cały burdel jest wręcz komiczne, gość pełni u nas funkcję słupa. Chyba nikt trzeźwo myślący nie skojarzy tych śmiesznych transferów z osobą Pasiecznego. Większość transferów to wynik znajomości Guli i Błaszczykowskiego i pewnie jeszcze innych menadżerów którzy nie są u nas na świeczniku. Poza tym kilku zawodników takich jak Hugi, Kliment, Uryga, Młyński (nie wiem czy wymieniłem wszystkich) przyszło przed Pasiecznym.
Błędem moim zdaniem było pozbywanie się Obidzińskiego, który chyba jako jedyny w tym towarzystwie kumał o co chodzi w footballu. Ci którzy pozostali w zarządzie są bardzo dobrymi biznesmenami, ale na sporcie i piłce nożnej to znają się chyba tylko z Brawo sport. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
Czy on wcześniej nie pracował w cracovii? Czy tam też nie pościągał "szrotu"? Miał gdzieś jakieś sukcesy? Poza tym sam nie wiem co gorsze - funkcjonować jako nieudacznik czy jako słup? Jak powyżej, żaden profesjonalista nie będzie się godził pracować za pół darmo albo jako słup. ![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|