|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyli największe kwiatki wyłapałem
![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bez wyczarowania kolejnego Turgemana na już, czarno widzę nasze szanse na utrzymanie. Sama solidna obrona nie dostarczy nam wystarczającej ilości punktowej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Irytuje mnie indolencja zarządu w kontekście ewentualnego odejścia Forbesa? Trzymają gościa na walizkach już drugie? Może i trzecie okno i dają mu wolne od treningów żeby tylko kuku sobie nie zrobił. No ....a! W każdym cywilizowanym klubie gościa za szmaty i na trening żeby zapieprzał do ostatniej chwili. Z całym szacunkiem, ale wczoraj jakby Felo był do dyspozycji to mielibyśmy więcej pożytku niż z tego pajaca malowanego Klimenta...
Nasz Czeski "gwiazdor" w 19 meczach Ekstraklasy strzelił 2 gole... ....a 2 gole! Z czego pierwszy w debiucie w 1-szej kolejce z Lubinem a drugiego z Mielcem. W meczu 4. kolejki, czyli 13 sierpnia 2021. ....a napastnik! Od sierpnia gość zagrał łącznie 922 minuty! To daje 15 godzin i 22 minuty spędzone na murawie bez bramki... Serdecznie przepraszam, ale po wczorajszym meczu na miejscu zarządu poszedł bym do szatni i wręczył temu Panu rozwiązanie kontraktu bo gość jest tak bezjajeczny że odbija się nawet od niższego o głowę Drewniaka czy Dziwniela stojącego w miejscu... Po co trzymać takich darmozjadów? Tego nie wiem, ale może w końcu odpali i zacznie strzelać jakieś bramki jak będziemy w 4 lidze grać z takimi tuzami futbolu jak: Jutrzenka Giebułtów, Beskid Andrychów, Słomniczanka Słomniki czy też potężna Garbarnia II... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kliment porusza się po boisku jakby miał anemię, zero jakieś energii w wykonywaniu tego co robi. Będziemy oglądać ten dramat do 2024 roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Klub zdegradowany ma prawo do rozwiązania kontraktu za jednomiesięcznym "wynagrodzeniem". Także Janka Tancerza w czerwcu już nie będzie w Krakowie.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie mamy nawet połowy napastnika w składzie , więc jak kogoś konkretnego do napadu nie ściagniemy (a pewnie nie sciagniemy bo nie ma kasy ani czasu) to dla mnie pewny spadek...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
Zostalo 6 dni żeby tu sprowadzić na pół roku chociaż na wypozyczenie dwóch grajków którzy zrobią różnicę. I zostalo 12 spotkań żeby zdobyć minimum 15 pkt żeby myśleć o utrzymaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Najlepsze podsumowanie naszej polityki transferowej zrobił Brzęczek: przyda się dobry zawodnik na każdą pozycję.
Kurtyna. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cholera, ja myślałem że Forbes to już odpalony z klubu.... a on dalej tutaj jest? Co za pojebana akcja... Przecież to jedyna osoba w składzie, o której można powiedzieć, że jest napastnikiem. Nawet jeżeli żaden z niego Turgeman, to wciaż dwie ligi nad Ondraskiem i Klimentem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W naszym klubie rządzą ludzie wybitnie utalentowani.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Dzień dobry Panie serek.c2 . To są Pana słowa z 7 stycznia 2022 roku, kiedy napisałem po transferze Ondraska, że zbroimy się na pierwszą ligę. Słyszałem od Pana zapewnienia, że trzeba dać czas, że transfery są konkretne itd. Teraz mówię sprawdzam i słucham kontrargumentów. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wuja nie powiedzial znow nic nowego - w kazdym klubie przyda sie dobry zawodnik na kazda pozycje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z Forbsem to jakaś chora akcja. Gość nic nie robi i mu jeszcze za to placimy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz klub to mem.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
A o co Wuja płacze? Przecież według naszego super tria kupiliśmy zajebistych zawodników którzy mieli rozwalic tą ligę. Oj Wuja Wuja podpadłeś
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ale tak na serio, to co ten Forbes robi od ostatnich 2 tygodni czy dłużej ? Nie trenuje, załatwia sprawy wizowe w urzędach całymi dniami, czy o co chodzi?
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze się bawi. W końcu pensja na konto wpada.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Skończ, bo akurat Brzęczek jest w tej chwili naszą nadzieją na utrzymanie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie jeden napastnik co umie strzelać gole w kadrze jest... https://youtu.be/lxcTAdVVGaU?t=73
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie nie , to kolejny pomocnik co strzela gole
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No tak juz od 3-4 lat nasz klub to mem,rozwój długofalowy i te sprawy. Ale goscia z parasolką bo ma słabe oczy to chyba nic nie przebije,no i ciekawe czy Hulk Hogan ma dalej ten sklep z fajkami. Ja sie ciagle głowie jak mozna bylo dac poł bańki za Fazlagica to niepojete ze ktos go zobaczyl i byl w stanie go za tyle kupić.W naszej 2 ,3 lidze mozna by poszukac a pewnie znajdzie sie ktos taki, przyszedl by za 1/10 tego,a za reszte szukać dzien i noc napastnika bo bez niego lecimy z tej ligi,i jak juz ktos napisal nie udalo sie marzence i dukatowi ale uda sie braciom Blaszczykowskim. No i jesli po wczorajszym meczu nie ma listy nawisk jakcholwiek napastników ktorych trzeba brać i to szybko,a klub mysli o grze z Ondraskiem i para-piłkarzem Klimentem to przewiduje wieksza sprzedaz dekoderów Polsatu Sport w najblizym połroczu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 22.02.2022 o godz. 20:33.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Pisalem, ze Fazlagic to nie bedzie zastepstwo dla Aschrafa. I nie bardzo rozumiem, czemu nadal nie ma tego zawodnika, ktory byl na jego miejsce szykowany.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Obawiam się, że Fazlagić ma dużo wspólnego z Kuvelicem: Podobne warunki, podobny sposób poruszania, ta sama pozycja i te same oczekiwania. Kuvelic jako młody perspektywiczny, Fazlagic gra bardzo podobnie póki co... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Fazlagic'owi przynajmniej pika nie przeszkadza gdzie taki Kuvejlic zanim przyjmie musi ze 3 szpagaty zrobić. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Przypomne Wam podanie Kuveljicia na 40-50 metrow crossowe, po ktorej byla setka niewykorzystana.
Taki to jest cienias :d |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale mogę zaproponować miejsce w galerii sław dla niego. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|