|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
I czemu nikt wczesnieh tego nie robil i nie ratowal Wisly tylko czekal az ktos wejdzie. Fakty sie nie zgadzaja z takimi bzdurami |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I dać kasę na to, by choćby Arsenic zostal w klubie ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Popytaj, choćby zarząd Socios.
Nie jestem i nigdy nie bylem upoważniony przez tą osobę, żeby o tym mówić. Propozycja padła, jak o Trio jeszcze nikt nie słyszał. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Do porozumienia nie doszło, bo pewne osoby traktowały sprawę zbyt ambicjonalnie. I żeby było jasne, jestem daleko od ślepego krytykowania klanu B. , jednakże po 3 latach mamy prawo patrzeć na działalność spółki w sposób krytyczny i pozbawiony różowych okularów. Na farmazonie o uratowaniu klubu i wiecznyh długach nie da się jechać po wieki wieków. Przykład z Częstochowy daje po prostu do myślenia. Nikt tam nigdy za klanem B. nie tęsknił. Uważam, że zaczyna się robić zbyt "rodzinnie", a to może w przyszłości powodować pewne "niedogodności". Odnoszę wrażenie, że JB jest osobą, która jak się uprze, musi postawić na swoim, a czasem, jak choćby w czasie Euro 2012 wychodzi z niego pewnego rodzaju małostkowość. Obym się mylił, ale nie zmierza to wszystko w dobrą stronę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A Zarząd Socios jest upoważniony do pisania na ten temat? Czy to takie wiem, ale nie powiem?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Myśle, że mają wiedzę na ten temat, tym bardziej, że nie byla to anonimowa osoba w kręgach wiślackich. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To nawet nie jest temat do tego typu wysrywów, a teksty na poziomie "zapytajcie Zarządu"... Nikt nikogo nie będzie o nic pytał, nie masz nic do powiedzenia to najlepiej się nie ośmieszaj. Przypominam - to jest temat o naszym nowym trenerze i jego asystencie oraz o ich próbie utrzymania Wisły w ekstraklasie (oby udanej).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.02.2022 o godz. 17:54.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Wydaje mi się, że wybór trenera na ten moment optymalny bo tego czasu nie ma. Przyznam, że sam narzekałem na Brzęczka i byłem zdziwiony delikatnie mówiąc jego wyborem na trenera repry, bo dla mnie on w tamtym momencie nie był dostatecznie zweryfikowany pracą w klubie by móc się ubiegać o takie stanowisko. Dodatkowo miałem wrażenie, że przy generacji piłkarzy jaką ma obecnie nasza kadra on był tym słabszym ogniwem. Ale trzeba mu oddać, że (mimo stylu gry, który nie porywał delikatnie mówiąc) wykonał swoje zadanie, punktował naprawdę dobrze albo więcej niż dobrze a patrząc na styl gry i patrząc przychylnym okiem możnaby rzec, że był po prostu pragmatyczny. I myślę, że tego pragmatyzmu Wiśle w obecnej sytuacji brakuje a czasu nie ma wiele by pewne rzeczy poukładać i zacząć przyzwoicie punktować w tej lidze. W końcu rzeczywiście najpewniej nie będzie przerostu formy nad treścią, z której niewiele wynika w stronę tego żeby nasza gra przede wszystkim przynosiła efekty. Do tego Sobol na asystenta i z tego się cieszę, bo on zawsze w Wiśle był takim motywatorem w szatni. Pamiętam jak za Stolara swego czasu budował mentalnie Lmaza by mimo wątłej budowy nauczył się wykorzystywać swoje atuty i znalazł swój sposób na Ekstraklasę. I Lmaz mnie zaskoczył bo porównując do Carlitosa nie ma takiego talentu i myślałem, że to będzie typowy meteor, który się pojawia i po sezonie już go nie ma w lidze bo sobie nie poradzi. A tu proszę jak pięknie odnalazł się w tej lidze na lata. Piję do tego, że Sobol pewnie będzie w stanie wykrzesać ukryte mentalne pokłady w naszej kadrze. A w przyszłości fajnie byłoby zobaczyć Radka już jako pełnoprawnego pierwszego trenera Wisły. Mam nadzieję, że czas i doświadczenia (też głównie z Płocka), asystentura u bardziej doświadczonego Brzęczka zaprocentują też w przyszłości tym jaką piłkę jego klubowy zespół byłby w stanie grać i o jakie cele walczyć. Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Colin : 14.02.2022 o godz. 19:37.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
- tych co kilka tygodni wczesniej sie wystraszyli i nie weszli - Vanna Ly Moze wielki powrot Meresinskiego? Skoro masz jakas tajemna wiedze to podziel sie. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|