|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Taaa nasza świetna kadra. Była świetna w Ekstraklasie - zlecieliśmy, teraz mamy zajebistą kadrę w 1 lidze, cała liga ma nam zazdrościć, a dostajemy wpierdo.l od Puszczy
Ja proponuje na następnej konferencji powiedzieć, że wszystko idzie zgodnie z planem, mamy wysoką pozycję, spadek nam nie grozi, a jak chcemy zagrać o coś więcej musimy być cierpliwi. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dodajmy do tego, ze z Arka wygralismy na 9 ledwo a grajac ponad polowe na 10.
Brzeczek bedzie sie trzymal fuchy bo wie, ze nikt go nie zatrudni juz. Nadzieja, ze pojdzie na dyrektora sportowego i nie bedzie juz trenowal |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Natomiast porównując to do postawy z 2 połowy z Chrobrym to wyglądaliśmy jak drużyna na spadek. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Mityczna kadra której nam zazdrości całą 1 liga sprowadza się do 5-7 nazwisk (Fernandez, Rodado, Łasicki, Colley, Żyro, Basha, może Mlynski) reszta to wyrobnicy jakich wielu w 1 lidze. O kontuzjowanych nie ma co wspominać bo i tak nie grają. Młodzi prezentują tak niestabilna formę że żaden inny zespół tak nie opiera o nich gry jak my.
Roznimy się na pewno tym że mamy przepłacona kadrę, z kontraktami rodem z ekstraklasy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z takich sensownych chyba Banasik jest wolny. Tylko czy by chciał przyjść.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A gdzie są Ci obrońcy co mówili, że Brzęczek to świetny trener?
No bo 14 meczy zagranych w Ekstraklasie i lipa, 10 meczów 1 lidzie taka sama lipa. Ten gość przez całą swoją kariera nie udowodnił, że posiada umiejętności trenerskie. Nigdzie, z żadną drużyną. Pół sezonu dobrego z Wisłą Płock, gdzie można zaliczyć to do fartu, a nie umiejętności. Myślicie, że Lewandowski, dlaczego z tym WFistą się dogadać nie umiał? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Brzęczek wypierdalaj !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ale tych 7 ludzi, których wymieniłeś powinno robić różnicę a póki co dopasowują się do reszty
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Panie Brzęczek- Chłopie miej honor i ambicję RZUĆ RĘCZNIK I ODEJDŹ DLA DOBRA WISEŁKI.
Żaden zawodnik przez rok Twojej pracy nie poczynił postępu a regres jest widoczny u 3/4 drużyny. Z Puszczą Chrobrym Stalą i Gks Tychy a więc tuzami polskiego futbolu nie zrobiliśmy pół składnej akcji .Na skrzydłach bieda aż piszczy a trzymasz poza składem gościa , który mógłby coś zmienić. W imię czego? Własnych chorych ambicji? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wypierdalaj
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wypierdalaj
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brzęczek, Sobolewski, Kmiecik, Krzoska, Łaciak, Biedrzycki i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji - WON. Wszyscy WON.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Na następnym meczu u siebie wszyscy białe chusteczki. Może pod taką presją rządzący tym burdelem zdecydują się na jakiś ruch.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Brzęczek oddal się niechybnie w nieustalonym kierunku.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj to bym się cieszył nawet że zmiany na Bartoszka..
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie jest 10 kolejka gramy MEGA PYTE, Trzeba ratowac sezon.
Z wyjebaniem guli sie spoznili. Tutaj trzeba dzialac szybciej. Wuja out, ale trzeba dogadac jakiegos wariata co przyjdzie trenowac tych paralitykow. Plusem jest to ze wiekszosc trenerow wolic tu trenowac i grac dla 17k kibicow niz siedziec na gownianym stadionie gdzie wpada po 2-4k kibicow. Niestety Po Kubie ciezko sie spodziewac zeby wyjebal wujka. Trzeba glosno o tym dac znac w meczu z Ruchem Jesli chodzi o mnie to wuja niech zostanie w klubie, niech ma jakas funkcje ale od trenerki z dala ....a... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Trzeba przyznać że Brzęczek jest konsekwentny
Nie mamy aserukacjibna skrzydłach, tracimy kuriozalne gole Gubimy się przy sfg przeciwnika, przy swoich nie stanowimy żadnego zagrożenia Kolejny mecz to kalka poprzedniego, 3 z kolei, tylko dzisiaj tak naprawdę mogliśmy przegrać 5 bramkami Podsumowując: Wypjerdolcie w końcu tego parodyste, póki sezon jest do uratowania! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz z Ruchem to ostatnia szansa dla tego parodysty. 3 punkty albo może spie.rdalać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Koniec cierpliwości dla tego trenerskiego dyzmy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dostał napastnika i zaczęła się taktyka ala reprezentacja
Wypierdalaj Buzzer ![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Olimpia Truskolasy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Myślę, że to nie trener Brzęczek jest problemem. Mamy wciąż za dużo obrońców i za mało młodzieżowców w składzie. Po sprzedaży Łasickiego i kupieniu na jego miejsce jakiegoś juniora powinno już zaskoczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wypierdalaj
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nikt go nie wyrzuci, dajcie spokój. No chyba że ktoś wykupi te niespełna 1/3 udziałów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wiadomo dlatego ma sam wypierdalać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Czy wymiana trenera coś da? Spójrzmy ilu trenerów mieliśmy w ostatnich ponad 3 latach i wyniki były na podobnym poziomie - czyli głównie złe. Choć oczywistym jest, że przedłużanie umowy z gościem, który wygrał 1 mecz na 14 rozegranych było abstrakcją, trudną do zrozumienia. Aczkolwiek uważam, że problem leży gdzieś indziej.. skoro tylu trenerów przewinęło się w Wiśle w ostatnich ponad 3 latach i dalej to samo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ale jak nie będziemy mieć na stanowisku trenera chłopa, który umie właściwie ocenić potencjał kopaczy których ma w kadrze i chce sprowadzić, a potem wydobyć z nich ten potencjał w jak największym stopniu to ch.. z tego będzie. Wujek to dyzma i nic dobrego tu nigdy nie zrobi. Niech wyp pod częstochowę hodować bydło czy co tam chce.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 10.09.2022 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wypierdalaj!!!
|
|