The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2022, 19:40
Dobre te wysrywy na trio. Bardzo ciekawe, a zarazem ostro żenujące.

Fakty :
- jakby nie trio byłaby 3 liga.
- teraz grozi nam 1 liga, ale jedynie grozi - patrząc pesymistycznie szanse są pół na pół - od 3 lat gramy w ekstraklasie
- mamy posprzątane długi, płacimy terminowo
- pijar i atmosfera wokół klubu zmieniła się o 180 stopni

Ja rozumiem rozczarowanie i rozgoryczenie. Też jestem ostro wkurzony tym jak te nasze piłkarzyki grają i jakie robią wyniki, ale na Boga - umiaru trochę.

Przypominają mi się tu wysrywy na Cupiała, bo źle sprzedał klub - a okazało się, że wystarczyło 3 lata rzetelnego zarządzania i jesteśmy praktycznie bez długów, więc chyba warto byłoby mieć wdzięczność za te wszystkie mistrzostwa i grę w Europie, której byśmy nigdy za Cupiała nie doczekali. Biadolenie było jakby Cupiał sprawił, że 20 lat będziemy spłacać długi a tu patrzcie patrzcie... wystarczyły 3 lata. OJEJ.

Teraz znowu wysrywy na gości, którzy nas uratowali - takie typowo polskie cebulactwo. Nie piszę tu o umiarkowanej krytyce, bo wiadomo, że teraz widać, że zatrudnienie Guli było błędem. Widać jak na dłoni, że transfery mogłyby być bardziej trafione i pewnie inny trener by to lepiej poukładał. Tylko, że TAKA JEST WŁAŚNIE PIŁKA i dlatego Legia dalej się kisi w strefie spadkowej po porażce z Wartą.

Jakieś śmieszne teorie spiskowe, że zwolnienie Hyballi to przyzwolenie na bylejakość czy jakieś inne powiązania Hyballopodobne wsadźcie sobie w żyć. Gula nie ma nic wspólnego z Hyballą, inny trener, inny zespół, z kadry z pamiętnego meczu w którym Kuba celebrował bramkę z Kmiecikiem to w kadrze praktycznie nikogo nie ma.

W sumie chyba właśnie za to najbardziej należy się trio zjebka. Za duża rotacja piłkarzy. Pasieczny pierniczył 3 po 3, że to ma być ewolucja nie rewolucja a potem wymieniamy praktycznie co rundę połowę składu lub więcej. Guli bronić nie zamierzam, są trenerzy którzy w tak olbrzymiej rotacji by sobie poradzili dużo lepiej, uważam, że zasługuje na zwolnienie.

Trio za to należy się szacunek, a nie pieprzenie, że niszczą Wisłę, bo to jest śmieszne. Popełniają błędy? Oczywiście, to jest nauka na żywym organiźmie. Były lepsze kandydatury? No nie. Nawet Kwiecień się zwinął w cholerę i wolał pakować kasę w Wieczystą uznając naszą sytuacją za zbyt tragiczną. Goście zaryzykowali własnym majątkiem i wizerunkiem, żeby uratować klub. PAMIĘTAJCIE. Krytyka jest potrzebna i mile widziana. Jazda bez trzymanki? Wymyślanie jakichś śmiesznych teorii, że zwolnienie Hyballi i jedna cieszynka sprawiły, że słabo punktujemy (HAHAHAHAHHAHA) to już poziom żenady.

To tak jakbym rozbił talerz i żonie powiedział, że to jej wina bo pod złym kątem stał w szafce i jak go wziąłem do ręki to nie byłem w stanie go równo złapać. Litości.

Nasi włodarze mają moje pełne poparcie i mam nadzieję, że wypierdzielą naszego obecnego trenera, bo ta drużyna potrzebuje wstrząsu.

A poza wstrząsem tak ze dwa jakościowe wzmocnienia na JUŻ.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.02.2022 o godz. 19:43.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów