|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ok, może pieprzenie, ale wynika z autentycznej obawy. I czy nie jest tak, że te zespoły są od nas dużo lepsze, więc raczej urywalibyśmy punkty, a nasi rywale w walce o utrzymanie mają łatwiejszy terminarz?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
To dowodzi tyle, że nawet przy porażce z Łęczna, to jest co zbierać, tylko trzeba dokonywać szybkich zmian. I trudno. Nie pierwszy i nie ostatni raz popełniono błędy. Nie zamierzam ich tłumaczyć, ale jeśli słyszę głosy " niech trio odda klub" to wydaje mi się że piszą to osoby którym był na rękę wcześniejszy układ z Saparata na czele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem, czy takie osoby są aktywne w sieci. Prędzej piszą to głupcy (komu klub trio miałoby oddać?). Ale tak, jest to idiotyczne i krzywdzące.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Gula jest do wyjebania na wczoraj, dosłownie. Z Pasiecznym można poczekać do końca okienka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.02.2022 o godz. 18:09.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Oczywiscie ze trio powinno nadal rządzić za duzo im zawdzieczamy.
Co do trenera to powinien zostac wyjebany na jesieni ale stety niestety Bieganski wybronil derby i sie sportowo staczamy. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|