The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.02.2022, 16:45
Karherop napisał(a):Wyświetl post
To pieprzenie że nie będzie czego zbierać. Wciąż mamy przed sobą mecze u siebie z Płockiem, Warta, Piastem czy Jagiellonia.

Sobol miałby wg mnie głównie trudność przez multi-kulti w szatni. To trochę co innego niż (głównej) starzy ligowcy w Płocku.
Ok, może pieprzenie, ale wynika z autentycznej obawy. I czy nie jest tak, że te zespoły są od nas dużo lepsze, więc raczej urywalibyśmy punkty, a nasi rywale w walce o utrzymanie mają łatwiejszy terminarz?
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.02.2022, 16:59
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ok, może pieprzenie, ale wynika z autentycznej obawy. I czy nie jest tak, że te zespoły są od nas dużo lepsze, więc raczej urywalibyśmy punkty, a nasi rywale w walce o utrzymanie mają łatwiejszy terminarz?
To jest Polska Liga. Jakoś po zwolnieniu Hyballi udało się wygrać w Gliwicach z Piastem który walczył o puchary.

To dowodzi tyle, że nawet przy porażce z Łęczna, to jest co zbierać, tylko trzeba dokonywać szybkich zmian.

I trudno. Nie pierwszy i nie ostatni raz popełniono błędy. Nie zamierzam ich tłumaczyć, ale jeśli słyszę głosy " niech trio odda klub" to wydaje mi się że piszą to osoby którym był na rękę wcześniejszy układ z Saparata na czele.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.02.2022, 17:12
ale jeśli słyszę głosy " niech trio odda klub" to wydaje mi się że piszą to osoby którym był na rękę wcześniejszy układ z Saparata na czele.
Nie wiem, czy takie osoby są aktywne w sieci. Prędzej piszą to głupcy (komu klub trio miałoby oddać?). Ale tak, jest to idiotyczne i krzywdzące.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.02.2022, 18:07
To jest Polska Liga. Jakoś po zwolnieniu Hyballi udało się wygrać w Gliwicach z Piastem który walczył o puchary.

To dowodzi tyle, że nawet przy porażce z Łęczna, to jest co zbierać, tylko trzeba dokonywać szybkich zmian.

I trudno. Nie pierwszy i nie ostatni raz popełniono błędy. Nie zamierzam ich tłumaczyć, ale jeśli słyszę głosy " niech trio odda klub" to wydaje mi się że piszą to osoby którym był na rękę wcześniejszy układ z Saparata na czele.
Jasne, niech marnują więcej czasu z czeskim magiem, a nuż się uda zachować twarz. To przecież najważniejsze.

Gula jest do wyjebania na wczoraj, dosłownie. Z Pasiecznym można poczekać do końca okienka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.02.2022 o godz. 18:09.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.02.2022, 18:21
...
Oczywiscie ze trio powinno nadal rządzić za duzo im zawdzieczamy.

Co do trenera to powinien zostac wyjebany na jesieni ale stety niestety Bieganski wybronil derby i sie sportowo staczamy.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów