|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() czy ja wiem... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dobre
![]() 10 znaków. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Frydrych, Skvarka, Plewka, Sadlok, Pieszek, Rosa - ich wiślackie IQ
https://www.youtube.com/watch?v=0a_dBVoZ0zE |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Plewka chyba za Sadlokiem nie przepada
Ale wesolutka grupa. I Kieszek sie sam z siebie naigrywa ![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kto ma większy szrot My czy cracovia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Arkadiuszu,
obie opcje, ktore wymieniles sa powodem do natychmiastowego zwolnienia. Pierwsza bo to debil. Druga, bo jesli taki tok rozumowania jest to szatni i tak stracil. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Oby Frydrych się ogarnął i wrócił do 1 składu. Może będzie miał kto strzelać bramki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Problem polega na tym, że w sparingach chłop wyglądał naprawdę nieźle.Ja przynajmniej nie kojarzę jakiegoś babola w jego wykonaniu.
Mam wrażenie, że ten człowiek po prostu nie nadaje się do grania meczy o stawke, a przy jego wieku wiara w to, że coś się zmieni jest daremna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Sadlok bezbłędnie w sparingach. No nie. Przyjęcie kierunkowe z jednego ze sparingów zostało legenda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W sparingach w obronie wszyscy grali dno poza Biegańskim.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
czaro napisał(a):
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...758149/photo/1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Kliment miał jedną sytuację i jedną spartaczył, Sadlok miał 30 interwencji, gdzie popełnił jeden błąd... Czyli jak to jest? Stracimy bramke to już mecz pozamiatany i nie mamy prawa od nikogo nic wymagać no bo Sadlok zawalił? Mieli okazje się wykazać i co? Jeśli miałbym wybierać kozał ofiarnego wśród piłkarzy to na pierwszym miejscu wskazałbym KLIMENTA a za nim Sadloka chociaż Skvarka/Młyński zaprezentowali podobną żenadę...Jak ktoś miał nadzieję na murowanie 0:0 to tak Sadlok zawalił mecz, jak ktoś oczekiwał gry to już tak to nei wygląda. W buraczanej lidze ostatnia drużyna może wygrać z mistrzem, każdy z każdym, no ale my mamy w tym sezonie prosty przepis: srogi łomot skazany z góry od drużyn z wyższych lokat... PS: Nie wierze, że sportowo Adi M. nie łapie się do szerokiej kadry - widzieliśmy go w kilku meczach, nie był ostoją pewności, ale kilka udanych interwencji zaliczył.. jakiś mindfuck... PS@: łoooo przypomniało mi się. Przecież mamy jednego z lepszych defensorów w lidze - Urygę
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 07.02.2022 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Cytat:
Pamietam jakiś mecz Włochy-Brazylia. Cannavaro grał jak w transie. I jeden jedyny raz zawalił i Włochy przegrały 1-0. Po meczu bohaterem został ten co strzelił bramkę, mimo, że to było jego jedyne dobre zagranie, bo po za tym grał wielkie gówno i same straty. Cannavaro mało kibice nie ukamieniowali mimo, że był nejlepzy na boisku. Co do Sadloka. Oprócz tego durnego karnego sprokurował jeszcze ze 2 inne niebezpieczne sytuacje. No i druga brmka. Zamiast ciąć gościa z tyłu przed polem karnym jak prawdziwy obrońca, to on odpuścił, rączki w górę i cofka, by przypadkiem nie dotknąć gościa. Jakby go ciął, to same zyski. Zamiast bramki tylko wolny. No i dostałby czerwoną kartkę i wykluczenia na 3 mecze Ale to cwaniak. Wiedział, żeby mu odpadła "meczówka". ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to będzie runda Savica , róbcie screeny
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli oni teraz siądą mentalnie, bo nadmuchano wielki balon na Łęczną, to mamy problem. Zwłaszcza, że teraz nas czeka kilka gongów.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
we are the one who wypłaca gongi
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak tak, a świstak zawija w te sreberka..
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
czemu maja siasc mentalnie? zaczeli w koncu grac w pilke, stwarzac sytuacje. To powodu do optymizmu i przekonania, ze nie jest tak gowniani jak wygladali do tej pory
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuba Błaszczykowski przekazał 250 000 złotych na pomoc Ukrainie.
Źródło: https://www.instagram.com/p/CacNBDQoGcW/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepszy taki Kuba z błędami niż inny. Nie rzucam nazwiskami, bo nie wiem, czy inni właściciele klubów w Polsce dokonali takich gestów. Królewski jechał równo z UEFA dwa dni temu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ani Szot ani Młyński nie będa nigdy piłkarzami na poziom ekstraklasy
Starzynskiemu by się przydało pogranie w CLJ, bo na tle 3 ligowca nie wyróżnia się zupełnie niczym Zresztą przy jego ograniczeniach szybkościowych moim zdaniem to też nie jest materiał na skrzydłowego na poziom lepszy niż ekstraklasa O Klimentach etc to nawet nie chce mi się pisać, mam nadzieję że po spadku będzie grupowe pożegnanie tej całej bandy parodystow
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 01.03.2022 o godz. 19:55.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|