The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Raffaello89
Member

Od: 01.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2021, 16:08
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
…
Bredzisz. Człowieku, przeglad kadry to jest proces. To nie jest takie proste, że sobie stwierdzi w ciagu dwóch miesiecy: ten i ten mi nie pasuje, prosze mi sciagnac kogos lepszego. On musi poznac zawodników, poznac ich umiejetnosci, charaktery, jak reagują na niektore sytuacje, porazki itd. Czy w ogole nadają sie do realizacji swojej filozofi futbolu. Śmiem twierdzić, że dopiero teraz może pokusić sie o jakies pierwsze wnioski i wspolnie z dyrektorem sportowym odpowiednio reagować w zimowym okienku. A pomysł żeby ściągać na siłę darmowych odpadów i firmować to swoim nazwiskiem, pozwolisz że przemilcze.
Ostatnio edytowane przez Raffaello89 : 27.11.2021 o godz. 16:14.
Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.11.2021, 17:10
Raffaello89 napisał(a):Wyświetl post
Bredzisz. Człowieku, przeglad kadry to jest proces. To nie jest takie proste ze sobie stwierdzi: ten i ten mi nie pasuje, prosze mi sciagnac kogos lepszego. On musi poznac zawodników, poznac ich umiejetnosci, charaktery, jak reagują na niektore sytuacje, porazki itd. Czy w ogole nadają sie do realizacji swojej filozofi futbolu. Śmiem twierdzić, że dopiero teraz może pokusić sie o jakies pierwsze wnioski i wspolnie z dyrektorem sportowym odpowiednio reagować w zimowym okienku. A pomysł żeby ściągać na siłę darmowych odpadów i firmować to swoim nazwiskiem, pozwolisz że przemilcze.
Bredzisz to ty człowieku, miałeś już kończyć jak sam napisałeś, ale ciągniesz dalej. "filozofi futbolu" - za dużo się nasłuchałeś słowackiego Guardioli na konferencjach. "Nasza filozofiu, nasza filozofiu" i na 10 ostatnich meczów 7 w pałe. 5 bramek strzelonych -20 stracone - "nasza filozofiu" Oby długotrwała wdrażanie czechosłowackiej filozofii nie skończyło się ostatecznie w Fortuna I lidze, bo z takim punktowaniem jak teraz to do tego to zmierza.

"To nie jest takie proste ze sobie stwierdzi: ten i ten mi nie pasuje" - a jednak, dla trenera Hyballi było to bardzo proste. Migiem pozbył się ze składu kilku zawodników, czym zyskał na forum wielkie uznanie.

Profesjonalny trener w dzisiejszych czasach to przed pierwszym treningiem w nowym klubie powinien mieć już przeanalizowaną drużynę, bo są dostępne do tego odpowiednie narzędzia, można sobie obejrzeć każdy mecz w Europie a nawet na świecie z ostatnich 10 lat. Jest dostęp do wielu statytyk itd. Mógł sobie też pogadać z Hyballą, ale nie, po co (sam słowacki Guardiola przyznał że z nim nie gadał), lepiej zawalić 3/5 sezonu.

Darmowe odpady, mówisz o pozyskanym niedawno Skvarce? No bo przecież nasz "profesjonalny" trener chyba zaklepał transfer swojego byłego kapitana z Żyliny, którego karierę wykreował.

Jakbyś coś przeoczył to transfery Wisły od 10 lat to w większości jak je nazywasz "darmowe odpady", więc czy je pozyskają w okienku czy poza okienkiem to nie ma żadnego znaczenia . Lepiej wjechać w strefę spadkową grając na siłę młodzieżowcami w rundzie jesiennej, a potem Eureka nie trafić z transferami w okienku (co się zdarza i to często) i potem z tej strefy już nie wyjść na wiosnę?

czaro napisał(a):Wyświetl post
....ami to możesz sobie tak rzucać w domu rodzinnym, ja tak rozmawiać nie zamierzam.
I to się nazywa merytoryczna odpowiedz. Możesz pisać bez ku***, najwidoczniej nic do dodania nie masz, więc się puszysz jak panienka.

A tak na marginesie Czaruś, to wiesz że jedno z niewielu polskich słów jakie znają nasi zagraniczni zawodnicy to k***. Mam nadzieję, że nie załamie cię ta informacja i nie przestaniesz trzymać kciuków za naszych wiślackich chamów.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów