|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To swoją drogą. Ja miałem na myśli ostatnie 6. meczów ligowych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stefan Majewski poszedł w dyrektory w Cracovii. Ach, to byłby trener.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak (D)efekt Guli, w dłuższym czasie stanie się Efektem Guli to chyba pójdę od kościoła, a nie byłem tam dekady...
W skrócie, wygląda to tak jak by on miał po prostu wyjebane na wszystko. Meczów nie ogląda(meczów Wisły jak widać też). Taki Staszek Levy, tylko nie wygląda jak menel. Dla mnie, jak na razie, straszne rozczarowanie i w niedziele zapowiada się spory (D)efekt niestety. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
no to chyba mamy jasny przekaz , ze Adrian jednak widzi w czym problem , i dość wprost poprosił o wsparcie bande ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Na Weszło napisali jakiś pean na cześć tego Kaczmarka z Lechii. Zobaczymy, ale w meczu z nami, gdzie był to jego debiut, wydawał się przytomny, rozważnie ich układał. Pod względem pragmatyzmu to przeciwieństwo Guli.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pierwsza połowa była fatalna w naszym wykonaniu, ale jednak Gula coś tknął w tą drużynę w przerwie ,tak że w drugiej połowie zaczęli grać , plus dla niego. Tak jak inni piszą ,tym wynikiem zapewnił sobie spokój na ławce trenerskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Druga połowa to zupełnie inna Wisła. Nadal nędza w ofensywie (jeden celny strzał), ale obrona w zneutralizowała Cracovię. Brawo. Wydaje mi się że w drugiej połowie inne formacje zaczęły wreszcie wywierać presję na zawodnikach Cracovii, uniemożliwiając swobodne bicie wrzutek, co ułatwiło obronie pracę. Wcześniej były one bardzo dokładne, sytuacja Piszczka to była koronkowa akcja ze zgraniem głową, ale dośrodkowujący miał czas i miejsce. Gula po przerwie poprawił ustawienie, stąd pewnie zdjęcie napastnika Cracovii z boiska.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 08.11.2021 o godz. 10:04.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Bramkarza mógł wymienić i młody wie, że jak (znów) wtopi to go Kieszek zastąpi. Z niektórymi pozycjami jest jednak większy problem. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dziwne jakby nie pokonał. Trzem drużynom w lidze się to nie udało?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|