|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Według 20 letniej historii tego forum NIE ZDARZYŁO się, aby w sytuacji zagorzałych dyskusji o trenerze ten utrzymał swój stołek.
W czym jest problem? Nie wiem. Wiem natomiast, że zarząd przeprowadził dobrą selekcję i wybrał TEORETYCZNIE dobrą opcję z Gulą (ci sami co plują piali z zachwytu). Widocznie plan Guli nie wypala co nie oznacza, że trio to amatorzy jak wielu tutaj pisze... Równie dobrze mogli ściągnąć jakiegoś funfla Sousy z 3 ligi portugalskiej, który miałby dużo lepsze wyniki... LOTERIA.... Wyniki jakie osiągał Gula przed przyjściem do nas były bardzo dobre... więc nie ma co pierd... Wychodzi na to, że najlepszym trenerem w ciągu ostatnich 10 lat był Wdowczyk... Opcja Brzęczka nie przeszła z uwagi na opinię publiczną i joby jakie spotkałyby Kubę po jego przyjściu. Opcja pt WUJA byłaby jak dla mnei dobra i cieszyłbym się, ale to najgorszy scenariusz bo to oznaczałoby kolejne kompromitacje naszego zespołu, czego nam i Guli nie życzę. Chciałby, aby tendencja odwróciła się i coś poszło ku lepszemu, ale wątpię w to - jestem realista :/ |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|