Ja rozumiem, że emocje i każdy bez wyjątku jest maksymalnie wqrwiony, ale błagam o odrobinkę zdrowego rozsądku. ODROBINĘ!
* "Zwolnić trenera od razu i niech przyjdzie ktokolwiek" - i od razu będzie cud" - i tak do usranej śmierci (klubu) ... To się NIGDY nie sprawdza
* "tracimy kibiców na stadionie i zyski z dnia meczowego" - myślicie, że w klubie tego nie widzą? Serio? Może krótka historyjka: niech każdy z Was (nas) zainwestuje KONIECZNIE 1mln w ziemię rolną w obszarach gdzie można ją szybko zmienić w działki budowlane. Potem inwestuje każdy jakieś dodatkowe 3-5mln w budowę domów jednorodzinnych. Sprzedajemy i jesteśmy kilka milionów do przodu. Oczywiście w międzyczasie mogą się pojawić dodatkowe koszty ale przecież ten milion czy dwa więcej nie robią już różnicy. CZEMU TAK NIE ROBICIE? NIE CHCECIE MIEĆ NA KONCIE KILKU(NASTU) MILIONÓW I TO LEGALNIE?!
* "niech (nowy?) trener posadzi gwiazdki na trybunach i niech grają młodzi/rezerwowi/sprzątaczki/kibice/kogoś pominąłem?" Tak, zrobicie naszym najlepiej opłacanym na złość, bo będą brać tyle samo kasy a odpoczywać sobie na trybunach. Na pewno się wściekną i zmobilizują
* "niech nowy trener ogarnie zespół przed derbami" - no to się na 100% uda, przecież wystarczy odblokować potencjał naszych gwiazd , nie bronić im grać i rozrysować schematy taktyczne. Każdy (poza obecnym) trener by to zrobił na luzie. Tja, na pewno ...
Nie mamy ani jednego kompletnego gracza, każdy ma jakieś POWAŻNE defekty/braki. Kupujemy na wyprzedażach piłkarzy, których nikt inny nie chciał. Czasem któryś wystrzeli na kolejkę czy dwie i w naszej słabej lidze to wystarcza do zwycięstwa. Większość meczy pewnie będzie do zapomnienia.
W roku ograniczeń pandemicznym spłacamy kilkanaście - kilkadziesiąt milionów długów. JESTEŚMY ewenementem w skali globu. Na prawdę! Napier...ie jak w bęben w tych, którzy to zorganizowali jest DLA MNIE totalnie chore.