|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przeklikałem wszystkie wiosenne mecze na stronie ekstraklasa.org. Nic nie wybierałem. Wypisywałem po kolei jak leci.
Nie ma tam podanej ilości celnych podań tylko sam procent. Mecz z Górnikiem był ostatnim meczem Patryka na DMie. Potem wszedł do składu Mawutor a Patryk poszedł wyżej na kilka meczy bo potem złapał kontuzję. Rozmawiamy o Patryku odbierającym piłki od obrońców a nie o wszystkich meczach. Chcesz porównywać ilość podań kolesia grającego na pivocie ze skrzydłowym, napastnikiem... czy kim? Przecież.to bez sensu. Porównujmy DMa z DMem. W każdym meczu w którym Patryk gra wyżej nie ma piłki. Bez względu na trenera. Często wykonuje dobrą robotę ale piłki nie ma. Założę się, że nasz Holender za trenera Hyballi też nie miałby 100 podań w meczu bo Wisła za tego trenera nie grała piłką. Preferowała styl bezpośredni. Teraz skala porównawcza: mecz z Łęczną: ponad 600 celnych podań. Taki mecz z Pogonią za Hyballi to 230 celnych podań (i to nie jest jakiś wyjątek. Prawie w każdym meczu było ich mniej jak 300). Wszedł Mawutor na DMa i również rekordów nie bił. Podobnie Żukow grając na tej pozycji. Jakoś tak się przypadkowo składa, że Wisła z Plewką osiągała dużo lepsze wyniki niż bez Patryka. ![]()
Ad augusta per angusta
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|