|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pisz raczej do Karheropa, bo on już dopisał trzy punkty ze zmęczoną i przetrzebioną kontuzjami Legią... Bardzo dziwnie wygląda nasza sytuacja na środku pomocy. Doprowadziło to do tragedii w poprzednim sezonie, może doprowadzić i w tym. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie wiem czy naszą sytuację w środku pomocy można uznać za " dziwna" , raczej może po prostu taka odpowiadającym naszym możliwością finansowym? Miejsc do gry jest max 3. Kandydatów 6-7. Kazda pozycja jest zabezpieczona (abstrahując od klasy zamienników). Na razie trzymamy "na ławce/w rezerwie" Zukova, Kuveljicia, Savicia" Czy nas stać żeby ściągnąć na cito kogoś solidnego na rezerwę? Wątpię. W zimie może pozbędziemy się najbardziej niezadowolonych i dokonamy zmian w tej formacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
EDIT: Nie wiem czy Plewka to taki stricte defensywny pomocnik, ale skoro o takich mowa to : czy Mawutor zagrałby lepiej w ostatnich meczach niż Kuljevic?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.08.2021 o godz. 18:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Na tą chwilkę trio Plewka-Skvarka-Mahdioui wygląda najlepiej, chociaż graliśmy z najsłabszą drużyną w lidze. Mimo wszystko Żukow jest w moim odczuciu wciąż lekko zagubiony, Savić też chyba nie do końca wie co i jak ma grać, a Kuveljić po prostu jest słaby... Najbardziej obawiam się straty Aschrafa jeśli doszłoby do kontuzji lub pauzy za kartki, resztę można jeszcze jako tako zastąpić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obaj są destrukcyjni dla jakiejkolwiek gry do przodu, ale z tyłu przynajmniej Mawutor odbierał i łapał faule. Kuvejlić to aktualnie dramat. Nie skreślam go, opisuję aktualną formę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Najbardziej bym chciał kogoś kto zorganizuje grę defensywna w środku pola, zabiega, doskoczy i przyp.ierdoli jak będzie potrzeba (Góralski, Llonch, kiedyś Sobol czy Czarek Wilk) Tylko na takiego co jeszcze potrafi rozegrać chyba nas nie stać a takiego bez rozegrania Gula do swojego stylu gry nie będzie pewnie chciał ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Belek miał fajny balans ciała, ale choćby przypominając sobie jego powrót za Carrilo to był wrak piłkarza. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|